Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Akkor most hogy ismerkedjen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akkor most hogy ismerkedjen az ember?

Figyelt kérdés

Pár hete egy fórumban egy leányzó keresett egy dokumentum filmet, mondván kell neki a szakdolgozatához. Nekem pont megvan ez, gondoltam kisegítem és felajánlottam, hogy átírom neki. Nagyon megörült ennek, és néhány e-mail váltás után vittem is neki a lemezt. Amikor kérdezte mivel tartozik azt mondtam nem kell fizetnie semmit. Még boldogabb volt és van 1 órát beszélgettünk egy kávézóban és kiderült van pár közös érdeklődésünk. Napokkal később gondoltam írok neki, hogy mi van vele, tudja-e a filmet felhasználni és amúgy hogy van. Eltelt 10 nap és nem válaszolt. Kérdem én, az ember hogy ismerkedjen, ha ennyire levegőnek nézik? Vagy vágjam pofán azt a lányt aki tetszik nekem mert az bejön a lányoknak? Mert ezek szerint ha segítesz valakinek onnantól menj a bús p...a.

25/F

2009. nov. 28. 17:35
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Attól szerintem nem fog levegőnek nézni, mert nem kértél pénzt a cuccért... Különben is, ha nem tetszel neki, akkor is illene válaszolnia. Szerintem is inkább nincs most ideje írni.
2009. nov. 28. 18:50
 12/15 anonim ***** válasza:
Needy vagy. Nem szeretik az ilyet a csajok.
2009. nov. 28. 19:40
 13/15 anonim ***** válasza:
Kicsit más megfogalmazásban. Az ember ugyebár hiány lény, mindig az kell neki amit nem vagy csak nehezen kaphat meg. Te meg könnyen megadtad azt amire szüksége volt, ezért már unalmas lettél. Pont.
2009. nov. 28. 20:34
 14/15 anonim ***** válasza:
2009. nov. 28. 21:14
 15/15 anonim ***** válasza:
Nézd, nem vagy az esete, lehet hogy van barátja is. Biztos nogy nagyon örült, hogy segítettél neki, és ezt meg is köszönte. Valószínűleg azért nem válaszolt, mert érezte hogy akarsz tőle többet de ő nem. De most őszintén, ha azt írja, hogy igen, köszönöm, nagyon sokat segítettél, ha kell neked valami és tudok segíteni szólj. Akkor nyugodtabb lennél? szerintem nem. De egy ilyen levélre számíthatsz a szakdogája után.
2009. nov. 30. 13:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!