Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akkor most hogy ismerkedjen az ember?
Pár hete egy fórumban egy leányzó keresett egy dokumentum filmet, mondván kell neki a szakdolgozatához. Nekem pont megvan ez, gondoltam kisegítem és felajánlottam, hogy átírom neki. Nagyon megörült ennek, és néhány e-mail váltás után vittem is neki a lemezt. Amikor kérdezte mivel tartozik azt mondtam nem kell fizetnie semmit. Még boldogabb volt és van 1 órát beszélgettünk egy kávézóban és kiderült van pár közös érdeklődésünk. Napokkal később gondoltam írok neki, hogy mi van vele, tudja-e a filmet felhasználni és amúgy hogy van. Eltelt 10 nap és nem válaszolt. Kérdem én, az ember hogy ismerkedjen, ha ennyire levegőnek nézik? Vagy vágjam pofán azt a lányt aki tetszik nekem mert az bejön a lányoknak? Mert ezek szerint ha segítesz valakinek onnantól menj a bús p...a.
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!