Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én egy 10 éves srác vagyok és van egy lány, akibe őrülten szerelmes vagyok, de nem tudom, hogy ő az-e! És még szeretném ha járna velem meg ha randiznánk, de melyiket kéne előbb?
Figyelt kérdés
2009. nov. 28. 17:18
1/18 anonim válasza:
randi azt jelenti ismerkedni, talizni, magyarul azt;)
3/18 anonim válasza:
haver nem oltani akarlak hany eves a csaj kb 16? xD
4/18 anonim válasza:
Hát a sorrend:
1. agyat szerzel, mert most nincs
2. megtanuld, hogy az "egy" szó szimpla gy, a "melyik" meg ly
3. randi, ismerkedés, csaj fűzése
4. járás
5. dugás
5/18 anonim válasza:
OOpsz, vissza az egész... most látom, h 10 éves vagy. Akkor van egy 0. lépés is: Öregedj vagy 6-8 évet!
6/18 anonim válasza:
Haggyátok békén ti is voltatok ennyi idősek!! Elöbb randizz.:DSok sikert!:D
7/18 anonim válasza:
10 éves????? Melyiket kellene előbb? Szerintem 13 év a minimum ahol már kapcsolatról lehet beszélni. A másik az, hogy szerintem kamu a kérdés. Ha nem lenne az, akkor is inkább ne csinálj semmit.
8/18 anonim válasza:
Szerintem még jobb lenne, ha az ismereteidet a tankönyvekből nyernéd, nem pedig a szerelem/szex rovatban...
10 évesen túl korai még ezeken a dolgokon filozofálnod...
Inkább gondolkozz el azon, hogy melyik volt előbb a tyúk, vagy a tojás?!Ne a járás meg a randi közti különbséggel foglalkozz...Erre ráérsz, majd akkor is, ha kezd szőrösödni a @...
9/18 anonim válasza:
Először elhívod randizni,ott derül ki,hogy akar-e veled járni,vagy se.Ha akar járni,akkor azt a randi után kell csinálni
10/18 anonim válasza:
Ne izéljétek szegényt:) mindenki volt 10 éves:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!