Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azért van ennyire temérdek sok 30 feletti egyedülálló nő, mert megnövekedtek az igényeik a férfiakkal szemben (főleg külső és egzisztencia terén) és nem jó nekik senki sem?
Figyelt kérdés
Én is 30 körüli férfi vagyok és ilyen nőknél próbálkozok. Hiába nem vagyok se utolsó csóró és ronda alak és hiába is mondom nekik, hogy nálam sokkal rondább és nincstelenebb alakoknak is van csinos párjuk, sajnos mintha meg sem hallanák. Csak erősködnek, hogy nekik jobb kell és még nem állnak készen a családalapításra. De ezt tapasztaltam az elmúlt év során kb 20 esetben is, mikor próbálkoztam náluk. Utána meg miért sírnak akkor ha 40 körül nincs férj és nincs gyerek és kifutottak az időből?2013. dec. 31. 16:58
11/13 anonim válasza:
Talán még is csak rosszabb vagy mint amilyennek képzeled magad....erre még nem gondoltál?
"hiába is mondom nekik, hogy nálam sokkal rondább és nincstelenebb alakoknak is van csinos párjuk, sajnos mintha meg sem hallanák. "
Mint egy rossz jutalékért gürcölő ügynök komolyan....tukmálja az árut, de nem fogja fel hogy senkit nem érdekel...
Kicsit jobban magadba kéne nézni, hogy mégse a nők hibája...ha már ennyire nem kellesz egyiknek sem.
27/N
12/13 anonim válasza:
Basszus a no az nem olyan mint a lakas hogy kiutalja az INSZOL mer jar...
13/13 anonim válasza:
"Csinos párjuk" - lehet, hogy túl magasak az elvárásaid a lányokkal kapcsolatban! Pl. a gyönyörűeket hajszolod, ahelyett, hogy a saját kategóriádban keresnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!