Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy érintené, ha megkérdeznéém, hogy mi van az apjával?
Van egy fiú"barátom", aki nekem egyre jobban bejön. Régebben említette, hogy a szülei elváltak már egy ideje, és az apja nem igazán érdeklődik felőle. Láttam rajta, hogy ez mennyire zavarja, mennyire fáj neki, hogy ő keresi az apját, de rá sem hederít, még csak találkozni se nagyon akar vele.
Utána egy darabig nem találkoztam ezzel a fiúval, de most megint jóban lettünk, sőt... érzem hogy több ez, mint barátság. Szeretnék még közelebb kerülni hozzá. Hogy érintené vajon, ha rákérdeznék, mi van az apjával? Örülne neki, hogy elmondhatja "fájdalmait",vagy rossz lenne, hogy felhoztam? És egyáltalán hogy kérdezhetnék rá?
21/L
nem jó ötlet.
csak akkor ha van annyi értelme,hogy lássa ebben az iránta érzett érdeklődésed lényegét és nem komolyan veszi,hogy tényleg az apjával való kapcsolata érdekel,mert utóbbi esetben keményen lőhetsz bakot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!