Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi ez köztünk? Együtt alszunk,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez köztünk? Együtt alszunk, de nincs szex.

Figyelt kérdés

Van egy fiúbarátom,akivel az utóbbi időkben kicsit összemelegedtünk. Párszor már együtt aludtunk,és szinte egész éjjel beszélgettünk. Egyre nyíltabban beszélúnk egymással és rengeteget nevetünk. Úgy érzem,benne megtaláltam egy igaz barát személyét. Elmondjuk egymásnak mi történt velünk,mi bánt,a jó élményeket is,sőt még a csajos,pasis dolgainkat is megbeszéljük. Eddig 3alkalommal aludtunk együtt (pár héten belül),és az első két alkalommal bepróbálkozott,de csak tapi, csók, ölelgetesek voltak,tovább nem hagytam fajulni a dolgokat:D mondtam neki,h én nem vagyok olyan...én csak a parommal fekszem le. A legutóbbi alkalommal viszont nem is próbálkozott,csak ölelgetett,megpuszilt párszor és simogatott:) annyira jó vele aludni :) de ez meddig mehet így?? Nem fogja megunni,h nincs szex?

20/L

2013. dec. 29. 18:21
1 2 3
 1/24 Galaxis. ***** válasza:
91%
miért kínzód azt a szerencsétlent?
2013. dec. 29. 18:22
 2/24 Frepi voook ***** válasza:
100%
Ha szeret akkor nem.
2013. dec. 29. 18:23
 3/24 anonim ***** válasza:
61%
Hát, innen vagy az van, hogy többet nem alszol vele, vagy továbbra is együtt alszotok, akkor viszont előbb-utóbb úgyis lesz több. Viszont ha egyikőtöknek komolyabb kapcsolata lesz, akkor ennek vége lesz valószínűleg és sértődés, veszekedés lehet a vége. Szerintem kapcsolat is kialakulhat köztetek és lehet hogy a fiú is azt akarná, legalábbis nekem úgy tűnik..
2013. dec. 29. 18:24
 4/24 anonim ***** válasza:
100%
barát nem smárolgat meg tapiz. döntsd el mit akarsz és ne ilyen se veled se nélküled dolgot csinálj mert az senkinek nem jó.. és még a végén k... is fogsz kijönni a dologból
2013. dec. 29. 18:24
 5/24 anonim ***** válasza:
27%
Benne van a kérdésedben a válasz: "egy igaz barát"
2013. dec. 29. 18:25
 6/24 anonim ***** válasza:
100%
Mi a sz*rért alszik egy nő a fiúbarátjával? És ha "igaz barátnak" látja, egyáltalán hogy merülhet fel a szex?
2013. dec. 29. 18:27
 7/24 Tarnolf ***** válasza:
100%

"Úgy érzem,benne megtaláltam egy igaz barát személyét"

Akkor ne rontsd el azzal, hogy lefekszel vele. Akkor már nem egy barát lesz számodra, sőt már most sem az.

2013. dec. 29. 18:30
 8/24 anonim ***** válasza:
meleg
2013. dec. 29. 18:30
 9/24 anonim ***** válasza:
82%
miért ilyenek a lányok? miért teszed ezt vele? miért kínzod.. döntsd el kell-e. ha nem kell szólj neki, mert szerintem másra számít...
2013. dec. 29. 18:31
 10/24 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem barátság, a fiú egyértelmű többet szeretne és szerintem te sem lennél ellene csak bizonytalan vagy.

Ha viszont van párod akkor inkább nem mondok semmit.

2013. dec. 29. 18:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!