Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, érdekelne a véleményet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, érdekelne a véleményetek! Szeretnétek egy ilyen pasit?

Figyelt kérdés

Belső tulajdonságok: megértő, jó humorú, intelligens, szorgalmas, kedves, szeret beszélgetni, szereti a természetet és az állatokat, szeret szexelni, utál kocsmázni, részegen fetrengeni, diszkózni, bevásárolni

Külső vonások: 175 magas, izmos, sportos testalkat, de nem kigyúrt, rövid barna haj, zöld szemek, állítólag jóképű :-)

2013. dec. 29. 16:31
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
az mondjuk nem derült ki, hogy hány éves vagy, de jól hangzik. hozzám talán kicsit alacsony
2013. dec. 29. 17:33
 12/16 anonim ***** válasza:
kép
2013. dec. 29. 18:12
 13/16 anonim ***** válasza:
Már csak a leírásból is imádom. c:
2013. dec. 29. 18:13
 14/16 A kérdező kommentje:

Itt a kép: [link]

29 vagyok és a hajam azóta hosszab néhány mm-rel

2013. dec. 29. 18:14
 15/16 anonim ***** válasza:
Küldesz képet?
2013. dec. 29. 21:06
 16/16 anonim ***** válasza:

Bocsi, de én nem szeretnék ilyen pasit. Nekem valahogy ez olyan unalmas, tipikus tökéletes pasi leírása, akiben nincs semmi különc, furcsa, vonzó dolog.. valami plusz, ami miatt megőrülök érte.

De sok lány erre vágyik, szóval ne aggódj :)

2013. dec. 29. 21:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!