Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok Ti szoktatok ezen agyalni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok Ti szoktatok ezen agyalni?

Figyelt kérdés

Ha megismerkedtek egy fiúval és randizgattok,akkor a randi előtt gondoltok arra hogy ma ugyan megfogja a kezem,ma megcsókol,ma megkérdezi,hogy lehet-e már szex? stb.

Egyáltalán eldöntitek előre ,hogy hogyan fogtok reagálni,pl.a szexre mikor mondtok igent,vagy az adott pillanat döntötök?

2013. dec. 28. 16:16
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Annyira nyámnyila volt a fiú?
2013. dec. 28. 16:48
 12/20 anonim ***** válasza:
Nyámnyilának nem nevezném, csak kicsit bátortalan és nálam idegesebb természet. Én kevesebbet aggódom úgy általában.
2013. dec. 28. 17:01
 13/20 A kérdező kommentje:
Ilyenkor mindig jól jön egy bátor leányzó. :)
2013. dec. 28. 17:04
 14/20 anonim ***** válasza:
én mindig elképzelem előre a dolgokat, és még randi közben is van,hogy arra gondolok,hogy na vajon mikor fog végre megcsókolni:D
2013. dec. 28. 17:17
 15/20 Költőnő? ***** válasza:

az az igazság, h utálok "randizni"

az mkinek ilyen vizsgaszitu

inkább egy tali, kötöttségek nélkül, nem randi

nincs feszengés

2013. dec. 28. 17:19
 16/20 A kérdező kommentje:
Köszi a választ,én is arra tippeltem volna hogy a lányok többsége nagyon is gondol ezekre a dolgokra.
2013. dec. 28. 17:20
 17/20 A kérdező kommentje:
Kedves Költőnő!Mi a különbség a tali és a randi között?
2013. dec. 28. 17:24
 18/20 Költőnő? ***** válasza:
100%

randira két ellentétes nemű személy érkezik, akik vmit "akarnak" a másiktól. Mki feszeng, próbál jó színben feltűnni.

Egy tali egy kötetlen beszélgetés egy szimpatikus emberrel, nincs úgy feszengés, senki nem teszi-veszi magát,stb

sokkal kényelmesebb és a végén nincs a hülye majd hívlak gond, meg h megcsókoljam vagy sem. Minden sokkal természetesebb

2013. dec. 29. 11:30
 19/20 A kérdező kommentje:
Oké igazad van!
2013. dec. 29. 14:48
 20/20 gungasam ***** válasza:
Miért kellene ezen elgondolkodni? Olyan hamar szükség van a dugásra, hogy nincsen idő gondolkodni. A lényeg , hogy bevette-e a csaj a bogyót?(bogyókat)
2014. jan. 12. 18:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!