Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan legyek barbie lány? A...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan legyek barbie lány? A pasik buknak erre?

Figyelt kérdés
Ha buknak rá, ha nem, hogyan legyek az? ( de azért érdekelne mit kell tennem hozzá, hogy az legyek )
2009. nov. 27. 16:49
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
ÖRÖMLÉNY :'D ezen hugyoztam xD
2009. dec. 1. 16:28
 32/38 anonim ***** válasza:
az nem jelent semmit, hogy ha szőke vagy vannak okos szőkék is. De barnába is vannak hülyék meg más hajszinű emberekbe is!!!!
2009. dec. 1. 16:45
 33/38 anonim válasza:

1.érvem:

Szerintem a barbie babák rondák,ne akarj olyan lenni mint ők,és legyél olyan ailyen vagy ne akarj teljesen más lenni...

2.érvem:

Régen nagyon sok lény akart olyan lenni mint a barbiek,és sokan éhen haltak annyira le akartak fogyni!

nem ajánlom neked,hogy olyan akarj lenni,mint ezek alányok,de a te döntésed,csak jól fontold meg!

2009. dec. 1. 19:18
 34/38 anonim ***** válasza:
49%

"Csak szeretem a barbiet, és szeretnék rá hasonlítani. Amolyan példakép féleség." OMG! ilyet is csak egy üresfejű liba mondhat... agyra már mindenképp hasonlítasz Barbie-ra...

példakép féleség... egy baba... egy játék...

erre csak annyit tok röviden: omg (OMG=oh my God=Úristen, Atyaisten! Jóságos Ég stb... csak ha nem tudnád kedves Barbie-lány...)

2009. dec. 1. 20:49
 35/38 anonim válasza:
68%
Sztem nem a kérdező csajszi a buta, hanem a válaszolok egy része....Szerintetek Barbi k+urva?! Mert ha az lenne nem lenne mesefilmek főszereplője!!! Érderkes a Barbie babákat tökéletesre csinálják, nagy mell, kurcsú derék, szép arc...stb, ami sztem minden nő vágya....nem csak az általatok hitt " buta szőke p+csáknak "!!!!! Ja és jó lenne ha nem általánosítanátok.... nem minden szőke buta, sőt elég sok barna és fekete buta nő is van , nem hajszín függű. Nagyobb butaság az, hogy egyesek azt hiszik ez hajszín vagy megjelenés függvénye!!!
2009. dec. 2. 23:38
 36/38 anonim válasza:
Na meg még az is érdekes, hogy miért nem a csúnya, kövér esetleg igénytelen nőkre mondják hogy üres fejű és buta???? Na vajon miért pont a szőke csinibabákra ??? Mert azok mutatótósak, feltűnőek a kínézetükbe nem igazán lehet belekötni...Dehát a féltékenység nagy úr...
2009. dec. 2. 23:46
 37/38 anonim ***** válasza:

Az a nő vagyok, aki részletes írta le, mit hogyan csinálj.

Figyelj, én továbbra is védelek. Ha csak szép, nőies akarsz lenni, mert szerintem erre vágysz, akkor támogaak, és meg is védelek a sok itteni vén hárpiával szemben. Hidd el, a többségük azért mondja, mert irigy. Öreg, és szeretett volna világ életében szép lenni, neki nem jött össze, hát gondolja akkor csesztet másokat.

Az utolsó 1-2 hozzászólónak igaza van.

LÉgy szép és okos. Amúgy ,ha küldessz képet, segítek mindenben. Megadom priviben, hogy hova, de ne add ki, kérlek.

Sok sikert!

2009. dec. 3. 00:06
 38/38 A kérdező kommentje:

Azutolsó válaszolókkal egyet értek. Attól még, hogy nőiesebben akarok öltözködi, nem leszek bua liba. (egyébként természetes szőke vagyok) Másrészt pedig igenis szoktam tanulni, akárki akármit írogat nekem névtelenül.

A hasznos válaszokat köszii :)

2009. dec. 3. 13:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!