Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan legyek barbie lány? A pasik buknak erre?
1.érvem:
Szerintem a barbie babák rondák,ne akarj olyan lenni mint ők,és legyél olyan ailyen vagy ne akarj teljesen más lenni...
2.érvem:
Régen nagyon sok lény akart olyan lenni mint a barbiek,és sokan éhen haltak annyira le akartak fogyni!
nem ajánlom neked,hogy olyan akarj lenni,mint ezek alányok,de a te döntésed,csak jól fontold meg!
"Csak szeretem a barbiet, és szeretnék rá hasonlítani. Amolyan példakép féleség." OMG! ilyet is csak egy üresfejű liba mondhat... agyra már mindenképp hasonlítasz Barbie-ra...
példakép féleség... egy baba... egy játék...
erre csak annyit tok röviden: omg (OMG=oh my God=Úristen, Atyaisten! Jóságos Ég stb... csak ha nem tudnád kedves Barbie-lány...)
Az a nő vagyok, aki részletes írta le, mit hogyan csinálj.
Figyelj, én továbbra is védelek. Ha csak szép, nőies akarsz lenni, mert szerintem erre vágysz, akkor támogaak, és meg is védelek a sok itteni vén hárpiával szemben. Hidd el, a többségük azért mondja, mert irigy. Öreg, és szeretett volna világ életében szép lenni, neki nem jött össze, hát gondolja akkor csesztet másokat.
Az utolsó 1-2 hozzászólónak igaza van.
LÉgy szép és okos. Amúgy ,ha küldessz képet, segítek mindenben. Megadom priviben, hogy hova, de ne add ki, kérlek.
Sok sikert!
Azutolsó válaszolókkal egyet értek. Attól még, hogy nőiesebben akarok öltözködi, nem leszek bua liba. (egyébként természetes szőke vagyok) Másrészt pedig igenis szoktam tanulni, akárki akármit írogat nekem névtelenül.
A hasznos válaszokat köszii :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!