Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan legyek barbie lány? A...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan legyek barbie lány? A pasik buknak erre?

Figyelt kérdés
Ha buknak rá, ha nem, hogyan legyek az? ( de azért érdekelne mit kell tennem hozzá, hogy az legyek )
2009. nov. 27. 16:49
1 2 3 4
 11/38 A kérdező kommentje:
Van pasim, de szakítani akarok vele. Sokan szépnek tartanak, nem azzal van a baj. Csak szeretem a barbiet, és szeretnék rá hasonlítani. Amolyan példakép féleség.
2009. nov. 27. 17:08
 12/38 anonim ***** válasza:
92%
Énnkem a betmen a példaképem....
2009. nov. 27. 17:11
 13/38 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó válaszon leestem a székről xD

Amúgy hát.. csillivilli ruhák, műköröm, miniszoknya általában vagy csőnaci, toppok, erős smink, egyenes hosszú haj stb. (:

2009. nov. 27. 17:23
 14/38 A kérdező kommentje:

a betmenes télleg jó :D:D

köszi ;)

2009. nov. 27. 17:26
 15/38 anonim ***** válasza:
70%
ez nemtudom mennyire akaratlagos és mennyire a gének. De ha pl zsíros csúnya pattanásos vagy. Akkor ne is álmodj ilyenekről.
2009. nov. 27. 17:36
 16/38 A kérdező kommentje:
neem vagyok se zsíros se pattanásos édes.. na mind1 több jó válaszra számítottam.
2009. nov. 27. 17:48
 17/38 anonim ***** válasza:
82%

amig nem k*rvulsz el hozzá,addig semmi baj nincs ezzel

érettségi után nekem is előjött ez,bár nem jutott eszembe,h barbie...

fullszökére festettem a hajam,tűsarkura cseréltem a sportcipőt,miniszoknyára a nadrágot,merész felsők,lehetőleg pink,festék is ami belefér,néha több,fényes nappal neccharisnya,széles mosoly,testőrkinézetű pasi,és minden nap buli (éljen az egyetemista élet,és a koli ahol nem látott anyám:D)

kb 7-8 hónapig csak ez ment...zsongás...

nem érdekelt senki és semmi ezen kivül,imádtam,kiszabadultam otthonrol

(azota normális pasi,sötétebb haj,kevesebb pink,csak a magassarku a "régi",meg a vásárlási kedv)

kihagyni nem érdemes,ez kellett ahhoz h érezzem,mi az amit huzamosabb ideig inkább mégse...de az a pár hónap az felejthetetlen...

8kutyát inkább ne vegyél,csak a nyűg van vele)

22/L

2009. nov. 27. 18:52
 18/38 A kérdező kommentje:
Köszi ez hasznos volt :)
2009. nov. 27. 20:18
 19/38 anonim ***** válasza:
100%

Ne piszkájátok már! Szerintem nem arra gondolt, hogy kúr.a akar lenni, hanem olyan nőcis, ez nem baj.

Ha valaki szexis, piszok dögös mindig és okos is mellé, akkor kiváló, legyen az.

Szerintem:

Legyen szép hosszú hajad, mondjuk finomabb szőke halványabb szőke melírral, ne a pocsék hidrogén színű, az ocsmány. Térdig érő tűsarkú csizmák, vagy épp tűsarkú szandál, szép elegáns felsők, nem kell, hogy kilójon a melled, az nem szép. Legyen szép szemöldököd, szép íves kozmetikus által. Egy kis fekete spirál szemre + kihúzva fekete szemceruzával, ez pont elég. Pici alapozó, és lehelletnyi pirosító, szerintem a barack szebb, nem rikit.

És mindehez mondjuk heti 2 alkalommal 10 perc szoli, + francia műköröm, nem kell bóvli színesnek lenni. Ez elegáns.

És pl hordj farmerhez is tűsarkút, mondjuk egy hosszabb felsővel, rajta vastag öv.

Remélem segítettem.

Egy fontos dolog:

a barbiság ne legyen egyenlő a bambasággal, akis agyadat is műveld mellette.

Sok sikert!

2009. nov. 28. 11:51
 20/38 anonim ***** válasza:
100%

Az utolsó hozzászóló vagyok:

Még valami:

örök szabály, hogy táska, öv és cipő azonos színű legyen. Használj színes fülbevalót, ékszert, ami mindig valamelyik ruhadarabod színével egyezzen.

Szerintem, ha barbis akarsz lenni, kövesd Zimány Lindát, nagyon az. Google- Zimány Linda képek

Akkor tuti az leszel.

20/ lány

2009. nov. 28. 11:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!