Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan lehetne több önbizalmam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetne több önbizalmam rövid idő alatt?

Figyelt kérdés

Mások szerint vicces és jófej vagyok, és sok barátom van, de egyszerűen semmi önbizalmam. Ha pasi kerül a közelembe, vagy különösen társaságban általában leblokkolok, és csöndben gubbasztok, mert ilyenkor bezzeg semmi szellemes nem jut eszembe...

most szeretnék randizni egy sráccal de félek , hogy nagyon lebőgnék, nem tudna valaki segíteni, hogy erősítsem az önbizalmam rövid idő alatt???

előre is köszönöm a válaszokat

2008. júl. 14. 21:49
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Én is hasonló cipőben járok, csak én fiú vagyok, de nehezemre esik lányokkal beszélgetni, stb. Nekem most egy lány segít (mily meglepő, de tényleg:D ) a dologban, sokat beszélgetünk erről, meg kedveljük is egymást. Szerintem a legjobb az lenne ha egy fiú haveroddal beszélgetnél erről, esetleg gyakorolnátok egyes szituációkat. Tulajdonképp én is ezt teszem a lánnyal, és már olyanokat csinálok az utcán amit pl még tavasszal nem igen :D És ez kb 1 hét alatt sikerült.
2008. júl. 14. 22:04
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
én is hasonló vagyok...mintha az elött akit szeretek nem tudnák önmagam lenni...nem tudom h h lehetne az ♫8nbizalmat erösíteni.próbáld önmagadat adni és lazán felfogni a helyzetet és minden oké lesz :)sok sikert:)
2008. júl. 14. 22:35
 3/4 anonim ***** válasza:
gondolj arra hogy milyen jófej vagy és hogy téged csak szeretni lehet. ha meg nem jön össze akkor nem benned van a hiba.
2008. júl. 15. 22:58
 4/4 anonim ***** válasza:
Tribulus Terrestris (Királydinnye)
2008. júl. 17. 09:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!