Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek egy lánnyal, ha tetszik, meg rendes, csak büdi a szája?
Ez az előzmény: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..
Elmentem ma vele korizni, tök jól meg voltunk, csak mikor közelről beszélt el kellett fordulnom :(
Mondta hogy tetszek neki és én is hogy ez kölcsönös, de nem akartam megbántani azzal hogy elmondom hogy a szája elég gáz.
Ti mit tennétek? Írjak neki valami titkos üzenetet, hogy ne tudja meg hogy én voltam? Vagy mi legyen?
Nem jönnék össze vele, és mondd meg neki szépen, hogy bizony "gáz" a szájszaga. Ha értelmes, rendes lány, akkor tegyen érte, hogy ne legyen.
- hiányos szájhigiénia: kezeletlen szuvas fog(ak), nem megfelelő fogmosás, lepedékes nyelv (szörnyen büdös szájszagot tud okozni!);
- gyomor- vagy egyéb emésztőrendszeri rendellenesség
A probléma nem megoldhatatlan meg előfordul hogy van valami ínyprobléma ami miatt ez van.
Ha tetszik a csaj oldjátok meg!
Nem,utálom ha egy lánynak büdös a szája.
És ha smárolsz vele,akkor hogy fogod kibírni?
összejöttünk a csók nagyon gáz volt de majd megszokom :) ma együtt töltjük a szilvesztert és remélem lesz valami
köszi a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!