Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megyek külföldre szilveszterre egy sráchoz, komoly kapcsolat lesz. Kínos csend?
Megismertem 4 hónapja 1 fiút,és most kihívott magához szilveszterre. szerelem volt elsö látásra, bár akkor nem sikerült sokat beszélni, dolgoztunk, meg ö nem igazán tud angolul,én meg az ö nyelvén. de akarjuk egymást mindketten. én 24 vagyok, ö 27.
5 napot leszek nála,már társalgási szinten annyira megtanultam, hogy éppen megértem,viszont mi van, ha kínos csend lesz? vagy miröl beszéljek? mert csak 5 napig leszünk együtt napi 24 órában. biztos fog kezdeményezni, hiszen az ö lakásában leszünk,meg kirándulunk majd sokat,de mégis... ? :)
EZ szép :)
És te mész ki hozzá,tehát le is feküdtök meg minden lesz,mindenre gondolj.
jaj gondoltam, hogy ez lesz :) anyukámmal ismerik egymást, meg én is az ö családját, nem szexpartner téma :)
azért megyek én,mert én akartam menni,környezetváltozásra van szükségem, meghalt apukám, sok a gond, eléggé padlóra kerültem. ö jött volna egyébként,csak szeretnék kicsit elmenni,kikapcsolódni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!