Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az igaz hogy 15 éves korig majdnem minden fiú kipróbálja a közös recskázást?
Figyelt kérdés
Én 14 vagyok és nem nagyon vonz. Ez normális? Vagy ez a közös recska mitől olyan jó?2013. dec. 25. 13:46
4/12 anonim válasza:
Mért próbálná ki minden fiú? Szerinted ez a normális, hogy baráti társaságok közös recsakpartit tartanak? Nem tudom honnan hallottál ekkora ostobaságot...
5/12 anonim válasza:
Hol a f aszomba hallotad ezt a hülyeséget?
6/12 anonim válasza:
"majdnem minden fiú"
itt a "majdnem" alkotja a többséget :D
7/12 anonim válasza:
Ezzel max. próbálnak rá venni, hogy ilyen beteges dolgot csinálj. Sose menj bele olyasmibe, amibe az erkölcseid és érzéseid ellen van, csak azért mert azt sulykolják beléd, hogy az természetes. Legközelebb, pedig azt mondák, hogy szopjátok is le egymást, mert az milyen király.
8/12 anonim válasza:
Ez pont olyan, mint a "minden lányban van leszbikus hajlam" című ökörség.
Semmi baj nincs veled, ne hagyd, hogy az idióták elhitessék, hogy te vagy selejtes.
10/12 anonim válasza:
35 vagyok, de egyszer nem vertük közösen fiúval.
Az összes "közös programom" hím egyeddel egy azon lányra irányult :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!