Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menő és jóképű gyerek vagyok 15 éves és szivesen
ismerkedek lányokkal irj itt vagy privibe?
pff... Menő, nagyképű, öntelt... ezeket nem ártott volna még mellé írni!
2013. dec. 18. 20:42
12/29 A kérdező kommentje:
De most komolyan! Próbáld meg másféleképp feltenni a kérdést, és talán akad 1-2 jelentkező! :)
2013. dec. 18. 20:47
Milyen értékrendje lehet annak a lánynak, aki ennek írXD OMG
2013. dec. 18. 20:53
Chh fake:) drágaság ne hidd, h bevesszük a kamu kérdésedet, ennyire nem kell magad játszani. Az "írj" szócska legelső karakterén(betűűjéén) pedig általában egy bazi nagy ékezet található, hasonlít erre:'
Oké, értjük mi, telefonról vagy, én is, még is tudok normálisan írni. Most pedig húzok máshova oltogatni az56%-ommal. (Mert ugye aki nem 91-es az nem válaszolhat, ugye 48%-os?:) téged is lepontoztak egy helyen mi?)
2013. dec. 18. 20:56
Jajj, hát a szívesen-t ki is felejtettem ne haragudj:)
2013. dec. 18. 20:57
17/29 A kérdező kommentje:
Csicska vagy te h.lyegyerek nem veszed észre, h magadat járatod le?? Fogadok, hogy ezerszer menőbb vagyok mint te, mert bennem is megvannak ezek a dolgok (sőt meg több is, mert NEM ez kell a menőséghez) de én legalább nem menőzök vele. vannak barátaim, nem itt nyomorékoskodok, h írjon rám valaki. Gondolkozz, mielőtt oltogatni kezdesz, mert itt csak egyetlen csicska van: TE! és sztem vegyél vissza a képedből, mert ok h most te vagy a swag gyerek meg a hú de páwa de mire mész vele? Te iq harcos-.- a csajok nem ettől fognak írni, csak mondom.
2013. dec. 18. 21:09
19/29 A kérdező kommentje:
Anyád, mekkora oltás!:D
Hallod:D
2013. dec. 18. 22:18
Kapcsolódó kérdések: