Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak a túlsúlyos lányoknak jövök be?
20:09-es válaszát osztom, manapság nem elég átlagosnak lenni az átlagos csajokhoz. Én is sokszor megkapom, hogy "átlagos" vagyok, nem vagyok csúnya, de ez sok esetben kevés. Abban az esetben jó, ha a dumámmal előtte kicsit fűzöm a csajt, akkor valahogy később jobban tetszek átlagosan is :D
De ez manapság ilyen oldalakon tényleg így megy, mindenki jobbat akar, mint amit elérhet.
Én is kaptam már ajánlatokat, ismerkedős leveleket szép kerek lányoktól, de egyszerűen az engem nem vonz. Legtöbb lány aki már ír az már nagyon elkeseredett, egyrészt én már azt sem bírom, meg egyszerűen vannak akik annyira nem vonzóak. Nem azt mondom, hogy csak 10/10 csajokkal ismerkedem, sőt, sokszor egy csúnyácska lány is lehet vonzó, és bájos, csak fogjon meg benne valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!