Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért undorító, ha egy lány részeg?
Volt egy kérdés, és mindenki azt írta, hogy gusztustalan, ha egy lány részeg, és nevetgél meg szédeleg...
Most miért?
Szerintem vicces.
Azért mert én sem vagyok az (legalábbis nálam a bulizás nem erről szól). Aki gyakorta az, annak pszicés problémái vannak nagy valószínűséggel.
24F
Koleszos vagyok és elég durva különbségeket észlelek férfi és nő között mikor részegek.A férfiak általában csöndben vannak."rosszalkodnak"
A nők ezzel szemben sikítoznak.(nagyon idegesítő,mivel ez általában folyamatos.Szal be nem áll a szája és torka szakadtából ontja magából a hülyeségeket)És sokkal undorítóbb dolgokat végeznek mint a férfiak.Pl a multkor a liftbe kicsinálta magát 1 csaj.
Szóval igen.Elég undorító 1 lény a részeg nő.
Sztem annál a kérdésnél is leírtam, hogy számomra még férfiaktól is undorító, gyerekként ne ez legyen már az értékrendje, felnőttként meg 20+ felett illene már megtanulni kulturáltan viselkedni.
Nőknél meg még inkább igaz, mert egyszerűen nem illik hozzájuk, engem a buta viselkedés, káromkodás alapból taszít, szeretem ha egy nő intelligens valamennyire, vagy legalább normálisan viselkedik, és én nőt akarok nem állatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!