Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem vagyok rá képes?
Figyelt kérdés
Van egy gyönyörű lány akibe teljesen beleszerettem
Facebookon ismerősöm, néhányszor szoktam látni de nem merek neki köszönni, ő közben engem néz mikor elmegyek mellette(légyszi ne a facebookot vagy a gyávaságomat hibáztassátok)
Amúgy 2 évvel idősebb, mindig megfordul a fejemben hogy egy fiatalabb sráccal hajlandó lenne-e barátkozni
Facebookon már ráírtam 2x és majdnem minden mondata végére smileyt írt
Mikor mellette sétálok el (parázva) ő engem néz, MIT AKARHAT?
2013. dec. 18. 16:32
2/9 anonim válasza:
Minden mondata végére szmájlit írt! Ez a lány akar valamit, az k.urvaisten !
3/9 anonim válasza:
Gondolom azt várja, h köszönj! Az ilyen parasztokat soha nem értettem, akik írogatnak fészen, de élőben köszönni sem tudnak!
4/9 tsz-tag válasza:
csak annyit tanácsolhatok hogy ne b. zd el!Még ilyen egyértelmű lehetséged nem lesz az életben.Bátorság, évek mulva belátod hogy akkoris megérte
5/9 anonim válasza:
Azért az tényleg erős, hogy nézel rá és nem köszönsz.
6/9 anonim válasza:
hány évesek vagytok ?
amúgy én is voltam ugy hogy nem köszöntem...nem tom miért vhogy nem mertem. Utána nagyon rosszul éreztem magam ez miatt mert tudtam hogy a csaj hülyének nézett...
7/9 A kérdező kommentje:
Nem bunkóságból nem köszönök neki (egyáltalán nem vagyok bunkó), csak nem merek (lehet attól félek mindig hogy elrontok valamit)
2013. dec. 18. 17:11
9/9 anonim válasza:
Bunkó vagy!! Akármennyire félsz, facen vagy csak nagylegény, vagy ott sem.. Szánalmas ember az ilyen, a csaj helyébe nem mosolyognék, inkább flegmáznék! Meg nem tudom hány éves lehetsz, de akkor is, nem tudod, hogy mit akarhat..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!