Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem vagyok rá képes?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem vagyok rá képes?

Figyelt kérdés

Van egy gyönyörű lány akibe teljesen beleszerettem

Facebookon ismerősöm, néhányszor szoktam látni de nem merek neki köszönni, ő közben engem néz mikor elmegyek mellette(légyszi ne a facebookot vagy a gyávaságomat hibáztassátok)

Amúgy 2 évvel idősebb, mindig megfordul a fejemben hogy egy fiatalabb sráccal hajlandó lenne-e barátkozni

Facebookon már ráírtam 2x és majdnem minden mondata végére smileyt írt

Mikor mellette sétálok el (parázva) ő engem néz, MIT AKARHAT?

2013. dec. 18. 16:32
 1/9 anonim ***** válasza:
hülye vagy.
2013. dec. 18. 16:34
 2/9 anonim ***** válasza:
Minden mondata végére szmájlit írt! Ez a lány akar valamit, az k.urvaisten !
2013. dec. 18. 16:35
 3/9 anonim ***** válasza:
Gondolom azt várja, h köszönj! Az ilyen parasztokat soha nem értettem, akik írogatnak fészen, de élőben köszönni sem tudnak!
2013. dec. 18. 16:38
 4/9 tsz-tag ***** válasza:
csak annyit tanácsolhatok hogy ne b. zd el!Még ilyen egyértelmű lehetséged nem lesz az életben.Bátorság, évek mulva belátod hogy akkoris megérte
2013. dec. 18. 16:39
 5/9 anonim ***** válasza:
Azért az tényleg erős, hogy nézel rá és nem köszönsz.
2013. dec. 18. 16:40
 6/9 anonim ***** válasza:

hány évesek vagytok ?

amúgy én is voltam ugy hogy nem köszöntem...nem tom miért vhogy nem mertem. Utána nagyon rosszul éreztem magam ez miatt mert tudtam hogy a csaj hülyének nézett...

2013. dec. 18. 17:07
 7/9 A kérdező kommentje:
Nem bunkóságból nem köszönök neki (egyáltalán nem vagyok bunkó), csak nem merek (lehet attól félek mindig hogy elrontok valamit)
2013. dec. 18. 17:11
 8/9 anonim ***** válasza:
Elrontani egy köszönést? :D
2013. dec. 18. 17:46
 9/9 anonim ***** válasza:
Bunkó vagy!! Akármennyire félsz, facen vagy csak nagylegény, vagy ott sem.. Szánalmas ember az ilyen, a csaj helyébe nem mosolyognék, inkább flegmáznék! Meg nem tudom hány éves lehetsz, de akkor is, nem tudod, hogy mit akarhat..
2013. dec. 19. 08:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!