Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hová és hogyan hívjam el egy lányt (36) randizni?
Figyelt kérdés
Szerelmes vagyok a munkatársamba 10 évvel időseb nálam,kicsit gyáva is vagyok ez miatt,attól félek,hogy vissza utasítja a randit,kérlek szépen segítsetek hogyan csináljam!2013. dec. 17. 21:28
1/3 anonim válasza:
Legyél határozott, azt szeretjük. Odamész és megmondod neki, hogy szeretnéd elhívni valahova.
2/3 anonim válasza:
Hát, azért előbb puhatolódsz hogy van-e valakije, meg mi a zsánere. Én 37 vagyok, de nem venném túl jó néven, ha egy nálam 10 évvel fiatalabb srác bepróbálkozna nálam.
3/3 anonim válasza:
Én meg 47 és hasonló cipőben járok és marha kellemetlenül érzem magam, hogy hogy utasítsam vissza a közeledést,h az ne legyen bántó. Ráadásul nem is vagyok független.
Nem mintha ellene lennék egy kis kalandnak, de hogy annyival fiatalabb, ellenérzést vált ki belőlem.
Arról nem is szólva, hogy gyerekesen is viselkedik, Szinte eseng érte. Nem egy csábító macsó, aki egyből lesöpörne a lábamról, mielőtt gondolkodni tudnék a dolgon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!