Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, ha egy pasinak erős lábszaga van, akkor ha átmegy hozzátok, akkor hogyan toleráljátok, hogy ott először is lábat mos, zoknit leveszi?
Figyelt kérdés
Nem vicc. Nem gomba, hanem egyszerűen akármilyen cipőt vesz fel (van minden évszakra 5 pár cipő, mind bőr és márkásak, nem kínaiak), akkor is izzad és izzad a lába és büdös. De ha megmossa, akkor volt-nincs szag. Elnézhető a dolog? Vagy maradjon cipőben?2013. dec. 17. 18:21
11/18 A kérdező kommentje:
Lányoknak ritkán büdös. Nekik, vagyis a legtöbbnek a hónalja sokkal jobban izzad, mint a férfiaknak. Ezt sok helyen olvastam, a pasiknak meg a lábuk és a hátuk izzad főleg.
2013. dec. 17. 18:34
12/18 A kérdező kommentje:
Zoknira is igényes vagyok, nem veszek fel ilyen műszálas izét.
2013. dec. 17. 18:34
13/18 anonim válasza:
És milyen a cipő talpa? Az én párom csak a bőr talpú cipőket szereti, mert neki a műbőr talpú nem "lélegzik" és neki attól izzad meg.
14/18 A kérdező kommentje:
2013. dec. 17. 19:09
15/18 anonim válasza:
Aha, gumi a talpa nem bőr. Bőr talpú cipők általában csak elegánsabb változatban vannak.
16/18 A kérdező kommentje:
Lehet, de azt télére ilyen lucskos időben nem vennék fel, mert véknyabbak.
2013. dec. 17. 20:54
17/18 anonim válasza:
Igen, télen tényleg nem jó. De majd ha jobb idő lesz, próbáld ki, hátha segít.
18/18 fanyar válasza:
Már említették a szódabikarbónát de az csak cipőre főleg
Én erős hígításban a formalint javaslom lábat mosni időnként
A már nem létező fukszinos castellani még volt megoldás
Az egyszerű mosószappanos lábmosás is tartósan csökent
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!