Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti is szoktatok olyan csajoknak írni facen, akik élettelen lemaradt nyomik, de azért egyszer tolhatóak?
Figyelt kérdés
Normális csajt hogy tudnék szerezni? Elegem van már az aljából, viszont a fentiek könnyű prédák, ti is így vagytok?2013. dec. 16. 22:16
2/13 anonim válasza:
Nekem még az "élettelen nyomik" se jönnek össze.
4/13 A kérdező kommentje:
Hát ezek legalább örülnek ha írok nekik...
2013. dec. 16. 22:19
6/13 anonim válasza:
Ők legalább jobbak nálad.ŐK EMBEREK!Te jelenleg a féreg szintjén vagy.Bár ez lehet rájuk nézve bántó..
7/13 A kérdező kommentje:
Már vártam a magukra ismerő csicsikacsajokatxd
Írjatok még legalább lesz kiket oltanom:D
2013. dec. 16. 22:22
8/13 anonim válasza:
Szerintem te csak provokálod a népet. Nem vagyok hajlandó elhinni, hogy létezik ilyen ember...
9/13 anonim válasza:
kiccsikó, te csak szeretnél valakiket is oltani:DDD
10/13 anonim válasza:
Sok netharcos veri itt magát :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!