Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan szedjem fel a fiút aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szedjem fel a fiút aki tetszik?

Figyelt kérdés
Van egy fiú, 3 éve láttam meg először amikor az új sulimba kerültem. Ő akkor volt végzős. Azonnal tudtam, hogy ő az a srác aki nekem kell!! Nem vagyok félős lány, sőt! Elég nagy szám van és nem félek odamenni senkihez, de hozzá egyszer sem mertem odamenni. Discoba ha megyek mindíg ott van, de ott sem merek felé közeledni! Ő az a srác aki miatt az összes fiúmat aki addig volt bármikor ott hagytam volna érte és mégsem merek tenni semmit. A távolból figyelem... Tudom elég szánalmas, de szükségem lenne a segítségetekre mert nagyon tanácstalan vagyok és félek! :D :P A barátnőim azt mondják, hogy írjak neki iwiw-en! De mit kéne írnom neki? Szerintem tetszem neki, mert mindig néz a buliban de oda nem jön én meg nem merek odamenni... Nem lehetek annyira csúnya... :P :P :D Kérlek segítsetek!! Köszi!
2009. nov. 24. 16:44
 1/3 anonim ***** válasza:
55%

Neki kéne téged felszedni...-.-

De ha nem bírod kivárni, akk simán cska menj oda hozzá egy buliba vmi átlátszó szöveggel. Ha van egy kis agya, akk levágja a dolgot. Onnan meg csak annyi, h tényleg bejössz-e neki..

21L

2009. nov. 24. 16:47
 2/3 anonim ***** válasza:

nem mertek egymás felé nyitni? akarod őt? Tudtad hogy nem muszáj hogy egy kapcsolat úgy kezdődjön hogy a férfi nyitja meg lányt? Tudtad hogy a világ úgy működik hogy vedd el amit akarsz és kész?

HA dohányzol akkor menny oda hozzá és kérj tőle tüzet (akár gyuszival a kezedben:), de közben mint a lézer nézz a szemébe és mosolyogj. És folytathatod hogy miért nem jött oda hozzád ha már annyiszor észrevetted hogy néz?

Nem történt köztetek semmi és nem is fog ha nem lépsz. Úgyhogy ezt a semmit minek fogod fel ilyen halálosan komoly fülig beleesős dolognak? Játssz, incselegj, bolondozz, pimaszkodj...stb

Jakomo 25f

2009. nov. 24. 17:59
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha nem megy oda hozzád,hát menj oda Te.Veszíteni valód nincs.Itt nincs olyan,hogy ciki,vagy nem ciki,ez nem óvoda.Ahogy az Előző is írta,céltudatosnak kell lenni,és tenni,amit a szívünk diktál.Ha csak némán sóvárogsz,nem jutsz előbbre.
2009. nov. 24. 18:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!