Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit kértek Karácsonyra?
Figyelt kérdés
Én egy barátnőt.2013. dec. 12. 23:19
2/31 anonim válasza:
Csak annyit kérek, hogy legyen havas a Karácsony.
3/31 anonim válasza:
Én egy Audi terepjárót, de úgysem kapok... :(
4/31 anonim válasza:
Én csak a heti 2 szabadnapomat! Akkor elvileg zárva tart a vendéglőnk és fotózhatok egy kicsit Londonban. :)
5/31 anonim válasza:
Én meg egy új VOLVO S60-ast full-full extrával a legmagasabb felszereltségben, mindent. Ezüst csillám ezüstben, egy egy fullos budai házat, meg 1 milliárd forintot.
De tökmindegy, úgyse lesz egyik se soha, ennyi.
6/31 anonim válasza:
lusulakást amerikában, pinát,füvet,pénzt,spanokat
7/31 anonim válasza:
Nyugalmat, de az nem lesz sajnos, mivel vendégeink lesznek.
8/31 anonim válasza:
Hogy deritsek ki mi bajom es gyogyuljon meg a szemem, meg a labam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!