Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mekkora esély van rá, hogy találok egy ilyen lányt?
Olyan lány, aki szűz, nem volt még barátja, intelligens-okos, szép-csinos-vonzó-cuki, aki célorientált, aki előtt szép jövő áll, akinek fontosak a belső értékek, aki velem tudna lenni egy egész életen át.
Ugyan ezek rám is érvényesek.
Miért pont ilyen lányt szeretnék? Mert én is ilyen vagyok és azt szeretném, ha az alapvető dolgokban megegyeznénk a leendő barátnőmmel. Zavarna, ha volna ex-barátja, zavarna, ha nem volna elbűvölő számomra, mert nem tudnék szerelembe esni vele, zavarna, ha buta lenne, mert én elég okos vagyok, zavarna, ha nem lenne motivációja és csak "teher" lenne nekem, lendületes és sikeres életet szeretnék 50%-50%-os párkapcsolattal (ugyan annyi energiát fektetünk bele). Zavarna, ha lélektelen lenne, nem számomra nagyon fontosak a belső értékek.
Nem gőgösségből állítom, de szerintem megfelelnék egy ilyen lány elvárásainak, mert tényleg a sikeres életre törekszek és már szépen alakul is, sokak szerint elég helyes is vagyok.
Hát rám ezek közül mind igaz, a szépet-csinosat-vonzót kivéve. A cukit mondták már, de bűnronda vagyok.
18/L
Oh, és igen, prof. Singularity-nak köszönöm szépen ezt a tudományos megközelítést, nagyon élveztem! :D
Szóval valószínűleg egyedül halok meg... :D
Ha ilyen görcsösen ragaszkodsz a sablonodhoz, akkor igen. Vagyis nem, mert 1 az 5millióhoz az esélyed :D
Legyenek persze elveid, hogy mit vársz el. De a boldogságidat ne áldozd fel, mert szerinted tudod, ki neked a nagy Ő... lehet, hogy egy merőben más lány fogja elhozni a szerelmet az életedbe.
Hmm, hát nem tudom. :(
Szerintem egyedül halok meg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!