Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ilyen tényleg létezik?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen tényleg létezik?

Figyelt kérdés
Szóval mostanában olyan sokat olvasom, hogy idősebb fiúknak fiatal tinilányok tetszenek. Tehát ilyen 19 meg 20-25 között is hallottam hogy a 13-14 éves lányok jönnek be nekik. Ez csak fellángolás náluk, vagy mi? Nem rólam van szó, csak már kíváncsi vagyok, hogy ebből mennyi az igaz. Nézzetek idiótának nyugodtan :D Csak olyan furcsa.

2013. dec. 11. 20:58
 1/8 ganjamanya ***** válasza:
86%
Előfordul, de ezt sokkal inkább pedofíliának nevezném mint érzelmi kötődésnek
2013. dec. 11. 21:01
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Csak ráuntak a magukat folyton kiélni akaró lányokra akikkel lehetetlen kapcsolatot kialakítani.
2013. dec. 11. 21:03
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát én ennél nagyobb korkülönbségen szoktam kiakadni. Amikor a 40-50 között pasik a 15-18 éves csajokra nyomulnak.
2013. dec. 11. 21:04
 4/8 anonim ***** válasza:

Persze, hogy létezik. Nem is újkeletű, régen 30 körüli pasik vették feleségül a 15-16 éves lányokat.

A fiatal lány feszesebb, szűkebb, no és bármit mondasz neki, elhiszi :D

2013. dec. 12. 08:16
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Sok lány 20 éves korára teljesen kiélte magát.Az erős elhasználtság jelei mutatkoznak rajta.Másrészt el is van már rontva.Ki akarna egy fél várossal lyuk testvér lenni?
2013. dec. 12. 11:34
 6/8 anonim ***** válasza:
89%
26 vagyok, és néha megnézek 16 körüli lányokat mert egyszerűen szép. Ez még nem bűn, nem mondtam hogy kezdenék is 16évessel. :) 13-14 pedig nagyon gyerek.
2013. dec. 12. 16:51
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Ja. Sajnos ez igaz. Van egy 23 éves ismerősöm, aki folyton fűz, meg nyalizik, teljesen látszik, hogy ki akar kezdeni velem! Már volt is 13 éves barátnője... Kitöröltem!

13/L

2014. jan. 2. 12:50
 8/8 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem tartom normálisnak, hogy egy 20-25 éves srác egy 13-14 éves lányra hajtson. Ott valami nincs rendben.

Viszont változott a világ, a mai tini lányok is csinosítják magukat és már ebben a korosztályban is nőiesek és idősebbnek látszanak.

Régen valóban más világ volt, 30-35 éves férfiak vettek el nagyon fiatal nőket. De akkoriban ott volt a társadalmi nyomás, házasodni kellett, a férj tartotta el a családot. Abban a világban nem volt normális, ha egy nő 25 évesen még hajadon volt. Ergo nem is nagyon tudtak 20-as éveikben járó nőknek udvarolni.

2015. jún. 10. 11:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!