Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én bebeszélem magamnak hogy ennyi mindenkinek tetszem vagy ez lehet igaz is?
Figyelt kérdés
Sokszor van hogy kedvesek velem a férfiak a munkahelyemen, 1-2 furcsa célzás, pl hogy "ők az én pénztáramhoz szeretnének állni" meg vannak olyan jelek amikből ez jön le.
De furcsállom hogy a melóban 5-nek is tetszem a kollégák közül, vevők közül is előfordul. Mert mégsincs pasim, és nem is volt soha pedig 20 éves múltam. Jó mondjuk zárkózott, csendes, visszafogott nehéz eset típusú csaj vagyok.
2013. dec. 7. 22:02
1/10 anonim válasza:
Pár embernek valóban tetszhetsz, a többi csak meg akar dugni.
2/10 anonim válasza:
lehet, tegyél ki ide képet és majd kiderül, ha tényleg szép vagy itt az kiderül.
3/10 anonim válasza:
Megint a pénztárosnéni kérdése akinek azt mondták, nehogy megfázzon nekem...
4/10 A kérdező kommentje:
De a tetszem és meg akar d*gni az nem egyenlő kb? :)
Az akar megdugni akinek tetszem is nem? Vagy ezt szét lehet választani?
2013. dec. 7. 22:04
6/10 anonim válasza:
Nem mernek kikezdeni veled, mert úgy képzelik, hogy náluk sokkal jobb szeretője van egy ilyen jó csajnak.
7/10 A kérdező kommentje:
Micsoda? Nem vagyok néni :D És nem is fázok...
2013. dec. 7. 22:05
8/10 anonim válasza:
Na jó, nem vagy néni.:D Majd beállok én is a te sorodba a pénztárnál.
9/10 anonim válasza:
Jaj, lányként nem nehéz dolog tetszened, mi fiúk úgy működünk, hogy sok lány bejön nekünk külsőre, ti lányok meg úgy működtök, hogy jó, ha 10 ezerből egy fiú bejön nektek és az még csoda. Nem nagy cucc, ha sokan meg akartam tömni gec ivel.
10/10 A kérdező kommentje:
sokan meg akarnak tömni g**i-vel :D
na ezt a szövegek még nem hallottam. nagy mondat :D
2013. dec. 7. 22:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!