Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek lesz még ebből...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek lesz még ebből valami?

Figyelt kérdés
Ma randiztam egy lánnyal egy nagy karácsonyi vásáron külföldön.Ittunk 2x forralt bort,későbba végefelé egy jó kebabot,mert éhes volt.Sokat sétáltunk,beszéltünk,de szinte végig olyan fáradtnak tűnt,meg olyan érdektelennek.A legvégén 3 puszi volt,semmi csók,és én felvetettem egy következő randi helyszínt,de azt mondta,hogy idén már nem valószínű,hogy ráér.Pedig még bőven lenne idő addig,szerintem tudna rá szánni időt.A dolog érdekessége,hogy előző este felhívott kicsit ittasan,és 1,5 órán át beszéltünk,de elég szokatlan dolgokról.Később írt sms-t hogy bocs a telefon miatt,meg amiket mondott...Nekem inkább vicces volt,mint ciki.Lehet ez volt a baja,vagy egyszerűen nem jövök be neki?

2013. dec. 7. 18:42
 1/5 anonim válasza:
Lehet, hogy csak barátként tekint inkább rád
2013. dec. 7. 18:45
 2/5 A kérdező kommentje:
De a randi előtti pár napban vidámabb volt,meg érdeklődőbb.Látszott az írásán hogy ő is várja a randit.Aztán ma meg semmi.De már az első pillanattól ilyen volt.
2013. dec. 7. 18:59
 3/5 anonim ***** válasza:
Isten hozott a randizás világában. Minél előbb jössz rá, hogy nem kell megfejteni a nőket, annál jobb.
2013. dec. 7. 19:03
 4/5 A kérdező kommentje:
Utolsó:ezzel most mit akarsz mondani?
2013. dec. 7. 19:26
 5/5 A kérdező kommentje:
Próbáltam sokat a tekintetére figyelni,de ő csak néha nézett rám. :/
2013. dec. 7. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!