Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk/férfiak, tudnátok segíteni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk/férfiak, tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés
2,5 hete találkoztam egy férfivel, jól éreztük magunkat, randi végén mondta, hogy szeretne még velem találkozni. Két nap múlva felhívott, hogy mi újság velem, stb, és hogy találkozzunk az egyik nap. Mivel elég elfoglalt és nekem az az időpont nem volt jó, abban maradtunk, hogy akkor még beszélünk. Eltelt 5-6 nap, nem keresett, ezért írtam neki egy smst, hogy mi újság vele. Írta, hogy tökre örül, hogy írtam neki, meg kérdezte, hogy mit láthat. Nem tudtunk konkrét időpontot megbeszélni, mert sokat dolgozik és elég kiszámíthatatlan is a munkája, ezért ismét abban maradtunk, hogy majd beszélünk..ennek már 4 napja. Szerintetek csak hülyít vagy tényleg ennyire nincs ideje? Érdeklem egyáltalán?
2013. dec. 7. 17:33
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Nem arra nincs ideje, hogy írjon, hanem abban nem biztos még, hogy mikor legyen a találkozó. Tehát még nem tud biztosat írni.

Erre tippelek.

2013. dec. 7. 20:16
 12/15 A kérdező kommentje:
De ha legalább valami életjelet adna magáról, egy sms vagy fél percre felhívna..arra csak lenne ideje. Amikor írtam neki akkor is egyből visszaírt. Nem hiszem, hogy annyira érdeklem...:(
2013. dec. 7. 20:27
 13/15 anonim ***** válasza:
Azért írt vissza egyből, mert örült annak, hogy írtál neki, vagyis látta, hogy "zöld jelzést kap". Most úgy van vele, hogy nem akar nyomulni, nem akar abba a hibába esni, hogy ő kezdeményez, de aztán csalódás éri. Valószínűleg már túl van több ilyen kudarcélményen, ezért fél kezdeményezni.
2013. dec. 7. 20:56
 14/15 A kérdező kommentje:
Hát nem pont az a pasi, aki sok visszautasítást kapna szerintem..elég jól néz ki, süt belőle a magabiztosság. Én pont arra gondolok, hogy van más lány is a dologban és nemcsak engem "fűzöget" :/
2013. dec. 7. 20:58
 15/15 anonim ***** válasza:

Általában a lányok azt gondolják, hogy az ő kiszemeltjük "az a pasi, akiért minden nő odavan és a pasi ezt ki is használja" - a valóság azonban sokszor egész más.

Bármilyen jóképű egy férfi, sok kudarcot élhet meg, és ez rányomhatja a bélyegét a viselkedésére. A magabiztosságról pedig annyit, hogy egy-két találkozás erejéig bárki képes önbizalmat sugározni, vagyis elhitetni, hogy iszonyú magabiztos. A férfiaknak általában ez a céljuk: hogy a nő elhiggye róluk, hogy nem ismernek lehetetlent.

A valóság viszont itt is más sok esetben...

2013. dec. 7. 22:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!