Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A beképzelt lányoknak miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A beképzelt lányoknak miért kell smink, hajvasalás, műköröm? Ha annyira szépnek hiszik magukat miért nem alapból azok?

Figyelt kérdés

Azon törtem a fejem, hogy az összes olyan lány aki nagyra tartja a a szépségét mind smink, műköröm, hajvasalás mániás.

És olyan lány van, aki pont egyiket SEM csinálja? Felkel, megfésüli a haját, aztán ennyi? És úgy hiszi magát "jó csajnak"?

Létezik ilyen?

2013. dec. 6. 12:02
1 2
 11/15 anonim válasza:
Létezik ;)
2013. dec. 6. 19:12
 12/15 anonim ***** válasza:
Nàlam smink van, műköröm nincs, hajvasalás nincs :)
2013. dec. 12. 15:16
 13/15 anonim ***** válasza:

Szerintem alapvetően minden nő számára fontos, hogy önmagát illetve a környezete vonzónak lássa. Az már kevésbé normális, ha egy csaj egyáltalán nem törődik a külsejével, ha ilyet látok mindig fel kell tegyek magamban egy kérdést: 'Ez a csaj nem akar nő lenni?'

De ha már valaki túlzásba viszi, akkor viszont a következő kérdés hangzik el a fejemben: 'Semmi más értékre nem tanították a szülei, csak a külsőre? '

Egy nő akkor igazán nő, ha belül igazán vonzónak, femininnek érzi magát, ha valaki túl sok mindent rak magára az már nem nőies, hanem egy sextárgy és nem értem azokat akik önmagukat ennyire alábecsülik, hogy önjelölt sextárgyat csinálnak magukból....

2014. jan. 8. 12:55
 14/15 anonim ***** válasza:
Nincs időm hajvasalásra, és egyébként is nagyjából egyenes a hajam. A műkörmöt sem próbáltam még, nincs is olyan, ami igazán tetszene, vagy el tudnám viselni. Szempillaspirált, tust, esetleg szemceruzát, szemhéjpúdert szoktam használni, néha alapozót is, most az sincs rajtam. Így nem tartom magam sem rondának, sem beképzeltnek.
2014. jan. 8. 12:59
 15/15 anonim ***** válasza:

A párom csak akkor sminkeli magát egy kicsit, ha valami rendezvényre megy, egyébként nem. Nem kell, mert mindenki tudja, hogy jól néz ki.

És ismét idézném Charlie-t:

"Az a ki szép,

Az reggel is szép,

amikor összetörte az ágy!"

Csak még mindig nem tudom, hogy miért pont engem választott?

2014. jan. 8. 13:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!