Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bejön a csajoknak, ha két fiú érte összeverekszik?
Nekem bejön ha verekednek de ne menjen vérre.
Szerintem cuki:)
Szerintem ez a familiarisan hiperpigmentalt honfitarsainknal szokas.
De ki tudja, biztosan vannak olyan nok akiket ez felizgat.
Mi lenne ha meg bicskaznanak is?
Nekem van barátom, és pont azt szeretem benne, hogy annyira nyugodt, hogy nem tudom elképzelni hogy bárki is ki tudná hozni a sodrából, viszont azt simán kinézem belőle hogy ha engem bántanak, annak gondolkodás nélkül nekiugrik. (Meg persze ha olyan valaki hajt rám aki nem képes felfogni hogy nem akarok tőle semmit...volt már rá példa, de nem fajult tettlegességig).
Ha két pasi miattam bunyózna, az valahol tetszene, mert hát mégiscsak miattam bunyóznak, és jót tesz az egómnak (minden csajban van egy kis r*banc, nem kell tagadni), de 90%-ban inkább bűntudatom lenne miatta, és igyekeznék mihamarabb szétválasztani őket.
Igazából szerintem ez egy nagyon primitív megoldása a nézeteltérések rendezésének.
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!