Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Bejön a csajoknak, ha két fiú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bejön a csajoknak, ha két fiú érte összeverekszik?

Figyelt kérdés
Láttam már 1-2 ilyet,(igaz csak videóban) és a csaj ott állt és mosolygott.

2013. dec. 3. 18:31
1 2
 11/18 Adrienn7670 válasza:
27%

Nekem bejön ha verekednek de ne menjen vérre.

Szerintem cuki:)

2013. dec. 11. 21:15
 12/18 kendrazoltan ***** válasza:
100%
Kicsi csillag, a verekedés nem cuki, hanem a testi épséget veszélybe sodró, primitív megnyilvánulása annak, amikor két ember nem jut dűlőre. Két intelligens ember között ilyen csak kivételes esetben lehet, az már probléma, ha csak az egyik fél idióta. Akinek az ilyen bejön, annak az értékrendje, tehát az emberi mivolta is igen alacsony színvonalú. És csak hogy érezd, hogy is van ez a dolog, jómagam 18 évet töltöttem küzdősporttal, országon és nemzetközi bajnokságokat nyertem cselgáncsban, de az olyan verekedéseket, ami nem sportcélú, mélyen lenézem...
2014. jan. 16. 10:28
 13/18 kendrazoltan ***** válasza:
*országos
2014. jan. 16. 10:29
 14/18 anonim ***** válasza:
nem... idiotizmus sztem
2014. jan. 16. 10:41
 15/18 anonim ***** válasza:
Egy nő sem ér annyit, hogy verekedjél miatta, maximum ha a párodat véded.
2014. jan. 16. 10:49
 16/18 anonim ***** válasza:
de ha véded, akkor nagyon keményen csapj oda.
2014. jan. 16. 10:49
 17/18 Hajra Diosgyor válasza:

Szerintem ez a familiarisan hiperpigmentalt honfitarsainknal szokas.

De ki tudja, biztosan vannak olyan nok akiket ez felizgat.

Mi lenne ha meg bicskaznanak is?

2014. ápr. 26. 07:53
 18/18 anonim ***** válasza:

Nekem van barátom, és pont azt szeretem benne, hogy annyira nyugodt, hogy nem tudom elképzelni hogy bárki is ki tudná hozni a sodrából, viszont azt simán kinézem belőle hogy ha engem bántanak, annak gondolkodás nélkül nekiugrik. (Meg persze ha olyan valaki hajt rám aki nem képes felfogni hogy nem akarok tőle semmit...volt már rá példa, de nem fajult tettlegességig).

Ha két pasi miattam bunyózna, az valahol tetszene, mert hát mégiscsak miattam bunyóznak, és jót tesz az egómnak (minden csajban van egy kis r*banc, nem kell tagadni), de 90%-ban inkább bűntudatom lenne miatta, és igyekeznék mihamarabb szétválasztani őket.

Igazából szerintem ez egy nagyon primitív megoldása a nézeteltérések rendezésének.

20L

2014. ápr. 26. 10:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!