Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell csókolózni?
Figyelt kérdés
Tegnap megtörtént életem első csókja, és mit ne mondjak izsonyatosan nagyon béna voltam :s és félek hogyezentúl az összes alkalom ilyen sz*r lesz. és ááá.2013. dec. 1. 19:15
1/13 kismutyesz_ válasza:
Az mindkét félen múlik. Felesleges ezen parázni. :) Ha görcsölni fogsz akkor nem fog menni. Lehet, hogy nem is te voltál béna hanem a partnered. Bele fogtok jönni.
3/13 anonim válasza:
Ne számíts nagyobb kaliberű dolgokra, nem nagy durranás ez az egész dolog. Kicsit felfújta a média.
4/13 A kérdező kommentje:
az elején én sem paráztam, gondoltam majd ön magától az egész, de akkor ott nagyon beparáztam és elrontottam az egészet.
2013. dec. 1. 19:20
5/13 kismutyesz_ válasza:
Hány éves vagy? Gondolom 13-14. Ebben a korban ez még normális. Ha tévedtem a korodat illetően akkor bocsi. De lesznek ennél még nagyobb gondjaid is sajnos. Meg fogod szokni a smárolást aztán már természetesnek fog tűnni. (Első válaszoló voltam)
6/13 A kérdező kommentje:
Pár hónap és 15 leszek igen :) és sosem voltam az a nyálas szerelmes fajta, tehát ő az első barátom. és félek, hogy elveszítem emiatt. Mert parázok hogy ez nekem sosem fog menni, mert kajak úgy érzem.
2013. dec. 1. 19:26
7/13 anonim válasza:
Emiatt ne parazz:) Belejossz. Es azert biztos nem hagy el mert rosszul csokolsz:)
8/13 kismutyesz_ válasza:
Ha nem szerelemből vagy vele akkor inkább hagyd a fenébe, mert ezzel magadat és a srácot is átvered. Várj az igazira, 15 évesen még nem vagy lemaradva semmiről ne aggódj. Van olyan 22 éves ismerősöm aki be pánikolt, hogy magányosan fog meghalni, de nem! :) Viszont ha szereted, és megbízol benne akkor ne félj az miatt, hogy el veszítheted. (első és 5. kommentelő voltam)
9/13 A kérdező kommentje:
köszönöm:) szerelemből vagyok vele, csak már ő is észrevette hogy tudok szeretni, csak nem szeretem kimutatni ezeket a dolgokat.. és nagyon parázós vagyok.holnap találkozunk megint, és nem tudom el mondani mennyire félek hogy megint elrontom:D
2013. dec. 1. 19:32
10/13 kismutyesz_ válasza:
Miért nem szereted kimutatni? Nem árt. Tényleg felesleges parázol. Nem éri meg... Később jót fogtok ezen mosolyogni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!