Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Valaki el tudná mondani h...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki el tudná mondani h hogyan kell csókolózni?

Figyelt kérdés
Csak mert még nem próbáltam és nem akarok bénázni szóval kérlek segítsetek

2013. nov. 18. 20:44
 1/6 anonim ***** válasza:
37%
Gyakorolj egy macska valagán.
2013. nov. 18. 20:44
 2/6 anonim ***** válasza:
próbáld ki velem
2013. nov. 18. 20:45
 3/6 anonim ***** válasza:
Fejen állva.
 4/6 anonim ***** válasza:
Olvass utána a neten és nézz videókat róla. Itt csak trollok vannak
 5/6 anonim ***** válasza:
Hát én az első előtt mindig a karomon próbálgattam...és el kell hogy keserítselek,igaz a közhely: jönni fog magától.:)
2013. nov. 19. 17:45
 6/6 anonim válasza:
100%

én segítek, a többi előző buta hozzászólásokra rá se ránts.

csókolózni nagyon egyszerű viszont átadni az érzelmet már nehezebb, itt nem azt mondom, hogy gyakorlat kell hozzá hanem ösztön és ez minden emberben benne van :)

az a lényeg, hogy amikor kezdeményeznél egy csókot a partnereddel, akkor előtte nézz mélyen a szemébe próbáld valahogyan átadni neki azt az érzelmet hogy te szereted őt, majd egy határozott pillanatra ránézel az ajkára majd vissza a szemébe - tartsd a szemkontaktust, majd közelítsd a te ajkad az ő ajka felé és közben fokozatosan hunyd be a szemedet. A fejedet jobbra döntsd mert az az emberek 99%-a ezt teszi és ez azért van mert a jobb agyfélteke felelős az érzelmek iránt(szerintem ezt le sem kell írnom mert már reflexből jobbra döntenéd) :)

Amikor elérte a te ajkad az ő ajkát akkor lassan nyisd ki a szádat és a nyelvedet helyezd át az ő szájába, a partnered is ugyan ezt fogja csinálni, majd mozgasd össze vissza a nyelvedet miközben az övével érintkezik :)

egy a lényeg, hogy szenvedélyes legyen és kellő lassúságú - utána persze beindulhattok és akkor átmehettek ilyen vad szerelmi csókolózásba ahol már gyorsabban tüzesebben csókolóztok ;)

Sok sikert! ne feledd, a csókban benne van az hogy szereted a partneredet - ezt kell átadnod vele.

2014. jan. 5. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!