Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Bevállalnál egy vakrandit?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bevállalnál egy vakrandit? Milyen érzésekkel várnád a másik felet?

Figyelt kérdés
2013. dec. 1. 11:51
 1/10 anonim ***** válasza:
én bevállalnék, izgatott lennék
2013. dec. 1. 11:52
 2/10 anonim ***** válasza:
Csuriban lenne a kezem és imádkoznék,hogy normális legyen.
 3/10 anonim ***** válasza:
Amúgy ja.Miért ne?Hátha szerencsém lesz.
 4/10 anonim ***** válasza:
hát nem is tudom.. én csak attól félnék hogy nem tetszek a másiknak. de végül is igen, hogyha először úgy nagyjából megbeszéljük hogy hogy néz ki a másik, meg hogy mit fogunk csinálni. :) ja és csak Bp-n, nem járkálok másik városba. :D 18/L
2013. dec. 1. 11:54
 5/10 anonim ***** válasza:
0%

bevállalnék!

tettem is fel 1 kérdést itt, de csak 1 lány szeretett volna találkozni velem, de ő is csak úgy, hogy ha küldök neki 1 képet.

nem küldtem és nem is találkozott így velem, én az ilyen alja s ribiket elítélem, miért van az, hogy ezek az aljas ribik a kinézetre mennek és ezek a kétszínű lányok meg folyamatosan papolják, hogy a BELSŐ FONTOSABB na menjenek a francba!

2013. dec. 1. 11:54
 6/10 anonim ***** válasza:

Nos, vannak olyanok akikkel bevállalnék jópár levélváltás után, ha szimpatikus. De azért, ha képet nem is az életkorát, magasságát, súlyát (igen, jobb, ha tudja az ember) hajának hosszát/alakját azért szeretném tudni.

De így, hogy nyomás vakrandira mindenféle infó nélkül azt nem.

2013. dec. 1. 12:07
 7/10 anonim ***** válasza:
Nem. Nagy valószínűséggel nem sülne el jól, nekem meg többet ér annál az időm, hogy ilyenekre fecséreljem.
2013. dec. 1. 12:34
 8/10 Pretty_Fighter ***** válasza:
Tuti nem. Habár nem tudom hol szokás még vakrandizni? Szerintem a minimum ,hogy neten ha megismerjük a másikat lássunk róla képet,különben a mai világban ki tudja ki van a gép mögött..
2013. dec. 8. 10:05
 9/10 anonim ***** válasza:
képet mindenképp látni akarnék róla eőtte
2013. dec. 8. 13:50
 10/10 charles_darwin válasza:

Érdekes ez a téma, pont ma gondolkoztam el ezen, hogy milyen érzésekkel várnék egy vakrandit. Sokan azt írják, hogy először küldjön egy képet magáról az illető akivel találkozni kívánsz. Azonban a vakrandinak a neve is sugallja, hogy egyáltalán semmi nem látsz a személyből azelőtt, hogy találkoztok.

Én kipróbálnék egyszer egy ilyet, mert érdekel a dolog, hogy hogyan viszonyulnánk egymáshoz az adott személyel annak tudatában, hogy eddig még sosem láttuk egymást és nem tudunk a másikról semmit. DE ez a jó benne, ettől izgalmas szerintem :) Elég közvetlen vagyok és hamar megtalálom a szót mindenkivel, és vonz az új dolgok, új emberek megismerése szóval sort kerítek egy ilyenre hamarosan, megjött a kedvem. 20/F

2013. dec. 26. 01:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!