Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bevállalnál egy vakrandit? Milyen érzésekkel várnád a másik felet?
bevállalnék!
tettem is fel 1 kérdést itt, de csak 1 lány szeretett volna találkozni velem, de ő is csak úgy, hogy ha küldök neki 1 képet.
nem küldtem és nem is találkozott így velem, én az ilyen alja s ribiket elítélem, miért van az, hogy ezek az aljas ribik a kinézetre mennek és ezek a kétszínű lányok meg folyamatosan papolják, hogy a BELSŐ FONTOSABB na menjenek a francba!
Nos, vannak olyanok akikkel bevállalnék jópár levélváltás után, ha szimpatikus. De azért, ha képet nem is az életkorát, magasságát, súlyát (igen, jobb, ha tudja az ember) hajának hosszát/alakját azért szeretném tudni.
De így, hogy nyomás vakrandira mindenféle infó nélkül azt nem.
Érdekes ez a téma, pont ma gondolkoztam el ezen, hogy milyen érzésekkel várnék egy vakrandit. Sokan azt írják, hogy először küldjön egy képet magáról az illető akivel találkozni kívánsz. Azonban a vakrandinak a neve is sugallja, hogy egyáltalán semmi nem látsz a személyből azelőtt, hogy találkoztok.
Én kipróbálnék egyszer egy ilyet, mert érdekel a dolog, hogy hogyan viszonyulnánk egymáshoz az adott személyel annak tudatában, hogy eddig még sosem láttuk egymást és nem tudunk a másikról semmit. DE ez a jó benne, ettől izgalmas szerintem :) Elég közvetlen vagyok és hamar megtalálom a szót mindenkivel, és vonz az új dolgok, új emberek megismerése szóval sort kerítek egy ilyenre hamarosan, megjött a kedvem. 20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!