Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Örök téma. Melyik nemnek számít jobban a másik fél külseje?
Ezen az oldalon mindig azzal jönnek az ide írkálók, hogy a férfiaknak számít jobban a nők külseje, mint sem fordítva. Lehet. De mikor itt csúnya pasis kérdés van, akkor a ronda fiúk állandóan leírják, hogy ez nem igaz és a nőknek sokkal inkább fontosabb, hogy a párja magas társadalmi státuszú és vonzó legyen. Úgy tűnik, hogy mégis nekik van igazuk és hiába bántják őket, hogy ez nem igaz?...Ronda pasik félelme tehát jogos lehet, hogy egyedül maradnak...
sosem érdekeltek a kutatások meg több millió ember megkérdezése meg véleménye, nekem számít a külső mondhatni eléggé.
Akinek meg ez nem tetszik h így vagyok vele , az nem érdekel.
Valaki ezt írta a cikk alá kommentként.
,,sz.r a cím. nem a ruha számít, hanem, hogy az látszik-e, hogy pénzes. és ezt már a ruhákból jól le lehet szűrni.
van két k..va drága márkás áutfitem, mindig abba megyek csajozni, pedig egy utolsó kis csóró vagyok, de a sok pénzéhes ... beszopja, így könnyen megvan a péntek és szombat esti numera. imádom, hogy a nők ennyire egyszerűek
Most ez lehet ronda megnyilvánulása az illetőnek, de van rá egy jó példám. Volt nekem egy barátom a fősulin, aki szegény volt, de volt 2-3 jó ruha kollekciója, amit kapott a nagybátyjától. Mindig abban ment le csajozni és legtöbbször sikere is volt. Mindig azt mondta, 3-4 napig együtt vagyok a lánnyal, többször lefekszem vele, mikor meg rájön (mert előbb utóbb rájön), hogy nincstelen szoknyavadász vagyok, akkor lelépek és jól kihasználtam a csajt. Az volt a pláne, hogy sok okos csajt tett így magáévá, akik a fősuli húzó egyéniségei voltak egyébként. Az mondjuk igaz, hogy a csávó pokoli jóképű volt, de a ruha még sokat dobott rajta.
Tapasztalataim szerint a férfiaknak. Csak általában, persze. Egy enyhén túlsúlyos, nem túl helyes pasi, aki magabiztos, laza, vicces, jó szövege van, általában könnyebben talál nőt, mint egy hasonló adottságokkal rendelkező nő pasit. Hosszabb kapcsolatban hamarabb szakít egy férfi, mert a párja meghízott, vagy túlságosan lefogyott, vagy bármi miatt nem látja már annyira szépnek. Egy nő, hosszútávú kapcsolatból ritkábban lép ki azért, mert a párja egy kis pocakot eresztett, vagy kezd kopaszodni.
Természetesen mindenre van ellenpélda, találkoztam is már ilyennel mindkét nemnél, tehát akinek nem inge, ne vegye magára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!