Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Barátnője van, de velem is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnője van, de velem is találkozgat. De elhagyni nem akarja. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Megismerkedésünk nagyon jól indult, szerettünk együtt lenni, de pár héttel később csúnyán összekaptunk, nem beszéltünk egy ideig, időközben összejött valakivel. Azt mondta azért, hogy engem elfelejtsen. Mint utólag kiderült, ez csak kegyes hazugság volt, hogy ne bántson meg. Azóta találkoztunk párszor, mindig ő akart találkozni, és mindig azt mondja nem jó neki a lánnyal, nem boldog, hiányzom neki. Mégsem hagyja el a barátnőjét... de azokra a férfiakra meg féltékeny, akivel találkozom. Mit tehetnék?

18L 23F

2013. nov. 30. 20:30
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Neki viszont Te nem vagy fontos. Ezen nem tudsz változtatni. Javaslom szakíts meg vele minden kapcsolatot, és keress egy olyan srácot, akinek fontos vagy.

Ez később még rosszabb lesz.

Alternatíva: A barátnője biztos nem tud rólad. Tegyél róla, hogy megtudja.

2013. dec. 2. 10:03
 12/12 A kérdező kommentje:
Bevallotta, hogy sosem akart tőlem semmit csak futó kalandot és abban reménykedett, hogy majd én megyek utána. A lánnyal nagyon jól megvannak, már az összeköltözést tervezgetik. így megszakítottam vele minden kapcsolatot :( nagyon hiányzik, és remélemjól döntöttem
2013. dec. 3. 16:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!