Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit illik adni egy lánynak randi elött?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Következő kérdésem az, hogy mit illik adni egy lánynak, s melyik randin? Szerintem úgy a harmadikon és rózsát, de persze nem az ajándékért randizunk, hanem egymásért, ugyebár. Aztán olyannak is kell lennie, ami a továbbiakban nem lesz terhére. Nos??
2009. nov. 21. 16:19
1/13 anonim válasza:
Az elsőn egy jó nagy brét a kezébe...:D
2/13 anonim válasza:
attól függ hogy mióta ismered,modjuk 1 randira szerintem semmit,2.ra csoki,3.ra virág
L/24
3/13 anonim válasza:
Az első elején arcra puszit a végén smacit. rózsa másodikon legyen akor már alakul a dolog.A 3.minek aji ha jó vagy neki akkor örül NEKED aji nélkül. majd az 1hós fordulón jöhet ujra aji.
4/13 A kérdező kommentje:
A harmadik hozzászólás nagyon szimpatikus! Köszönöm az eddigieket is.
2009. nov. 21. 16:36
5/13 anonim válasza:
Semmit, Semmit, Semmit.
Ha elmentek olyan helyre ahol fizetni kell (mozi, pizzéria, stb) akkor ugyis Te fogsz fizetni. (tuti nem a csaj)
ez épp elég kiadás szerintem, de azért apróbb ajándékok beleférnek "hófordulónként" XD (1 hónaposak vagytok ajándék, 2 hónaposak vagytok szintúgy Stb...)
6/13 anonim válasza:
elsőre semmit!
másodikra semmi, harmadikra csoki (annak mindig örülök)
virág pedig jóval késöbb (1 hónap)
20L
7/13 anonim válasza:
Külön ajándékot nem szoktak adni a fiúk, még zavarba is hozható vele a lány, ha nem biztos abban, hogy akar Tőled valamit. A meghívás is elég. Azért ez általában csak egy ital, nem tetemes költség, de ezt a fiú szokta fizetni. Mondjuk ha rózsát akarsz adni, ne az első randira talán - habár van, akinek az is tetszene, nem tudom... De később minden további nélkül jöhet a rózsa! :)
8/13 A kérdező kommentje:
Ez az utolsó komment is tetszik, szerintem is kínos az ajándék ha esetleg Ő nem akarna engem úgy igazából!
2009. nov. 21. 18:28
9/13 anonim válasza:
mondjuk vigyázni kell azért több mindenre. eszer kaptam egy szal rozsát, és hát utánna séta jöt. nem volt tul jo végighurcolni a kezembe a városon. egy kisebb csoki is elég ha annyira akarzs adni valamit ,ami zsebben is elfér.
10/13 anonim válasza:
Pénzügyi válságba gondolkodik az ajándékon az ember... tedd te is. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!