Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 25 éves pasi,14 éves csaj....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

25 éves pasi,14 éves csaj. Sok a korkülönbség?

Figyelt kérdés
Elhívtam holnapra randizni. :$ Első kérdésem: szerintetek mennyire döntöttem jól? Második kérdésem: mit csináljunk a randin? Azért mégsem egy 18 éves.
2009. nov. 20. 19:21
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Ez most komolyan kérdés? Mit akarsz a lánytól? Mondjuk, a mostani 14éveseket elnézve, akár még az is lehet, hogy ő akar tőled. De a korkülönbség NAGYON sok.
2009. nov. 20. 22:00
 12/18 anonim ***** válasza:

Én 24 vagyok. És én beszélgetnék mint bárki mással. bár nem mernék elhívni egy 14 évest. Még akkor se ha minden 14 éves a korombeliekkel van meg a harminc év körüliekkel is.

Pedig nagyon szeretném de félek az irigyektől.

2009. nov. 20. 22:56
 13/18 anonim ***** válasza:

Te jó ég... a Nővérem 25 én 15 vagyok és nézve a barátnőit eléggé más... Bár tudom ez fordított helyzet. Am szerintem hugodnak fogják nézni.

15/f

2009. nov. 21. 10:17
 14/18 anonim ***** válasza:

K rvasok!

Ezt csak azért mondom, mert van néha egy ilyen kérdés, és mindig egyre nagyobb korkülönbségre kérdeztek rá.

De azért gondolj már bele, mit tud neked nyújtani egy 14 éves. Nem csak a szexben gondolom. Amikor te voltál annyi idős mint ő, ő pont megszületett. Persze lehet mondani hogy érett meg a többi. De hogyha mindenkire mindig ezt mondjuk akkor már mindenki az. Akkor nem tök mindegy.

Nem azért mert 14 éves, ez csak egy évszám, ezen semmi nem múlik, csak tudod hogy már él és még nem halt meg. De ha 18 lenne, akkor is nagy korkülönbség lenne ebben a korban. De ezzel nem akarlak visszatartani mert azt is értem hogyha te nem így gondolod, mert x szempontból meg nem így van. Csak van egy ellenvélemény és elgondolkozol rajta.

2009. nov. 21. 10:23
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
bla-bla.semmi extra .ha már elhívtad , és ő igent mondott,az is jelent vmit.csak korának megfelelően viselkedj vele,ha akar vmit tőled fogja jelezni.egyébként meg kérdeztd meg tőle mihez volna kedve-mármint hova menni.és akármit mond,tartsd szem előtt a korát és tapasztalatlanságát.NE HASZNÁLD KI!!!
2009. nov. 21. 11:38
 16/18 anonim válasza:
igen nagyon nagy a korkülömbség.még a 18-at sem töltötte be!!!!!:/(
2009. nov. 21. 15:00
 17/18 anonim ***** válasza:

grat 16évesen volt 14éves csajom és nehezen viseltem.

De ekkora barom hogylehecc???????:O:O

istenem hovatart ez a világ.

17/F

2009. nov. 22. 00:27
 18/18 anonim válasza:
Ááá nem,csak 11 év!xDXD
2009. nov. 22. 13:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!