Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25 éves pasi,14 éves csaj. Sok a korkülönbség?
Szerintem meglehetősen nagy baromságot csináltál, egyrészt mert 11 év ilyen korban mérhetetlenül sok, másrészt meg... neked már kielégítésre vágyó szexuális vágyaid vannak, ő viszont még egy kislány, akinek abszolút más az érdeklődési köre.
Annyira nem értem, miért nem a saját korosztályodban nézel körül, és egyáltalán, mit keresel te a 14 évesek közt? Egyáltalán hogy tekinthetsz rá úgy mint potenciális barátnő?
Lehet lepontozni, de ez a véleményem. Sürgősen mondanám le a randit a helyedben.
most ne haragudj meg, de szerintem vidd el a játszótérre...:D csak viccelek.:D
de szerintem ő még hozzád nagyon gyerek:S te nem gondolod így? te már férfi vagy, ő még egy kamaszlány, teljesen más dolgok foglalkoztatják mint téged, épp ezért nehéz ez a dolog...
Hát sztem sok. én 16vok és nálam 20 v max22 a korhatár
vagy hát sztem ha jó fej meg minden akk menny bele , nem a csak a kor számít:) Hát a randin sétáljatok, beszélgessetek ilyenek a végén talán csók...:D sztem ennyivel megfog elégedni
Alapvetően az a baj hogy ma már egy 25 éves is csak olyan szinten van, mint egy 14 vagy 15 éves. Így lesz közös téma, a bulizás, a pia, a cigi. Ezt tapasztalom minden nap. Kvantummechanika? Persze, meg integrálszámítás és akkor a kultúráról nem is beszéltünk. Ez a társadalom olyan beteg, hogy nem is értem hogy van még életben.
Ez nem a kedves kérdezőnek szólt, neki már leírtam a véleményem az első hozzászólásban.
mit nem adnek egy 14evesert.. 16osom volt tavaly.
25f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!