Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Myspace-en megismertem egy csajt. Bevallom, érzek valamit iránta. Hogyan tovább?
Figyelt kérdés
Az első gond az, hogy külföldi.
Meg szerintetek mit írjak neki? Segítsetek telejsen tanácstalan vagyok!
2009. nov. 19. 22:42
2/10 anonim válasza:
Álom édes álom. Hagyd inkább drágaságom....
3/10 anonim válasza:
Ha egy thai lányról van szó mákod van, mert azok úgyis benne lesznek a taliba. Csak vigyázz nehogy fiú legyen :D
első voltam
4/10 anonim válasza:
Ha hülye vagy akkor ismerkedj nyugodtan külföldiekkel (párkapcsolati céllal).
5/10 A kérdező kommentje:
22:47 honnan tudtad hogy thai? :D
Na de mit értesz az alatt hogy fiú? :S Valamit tudnom kéne?
2009. nov. 19. 23:23
6/10 anonim válasza:
Elárulnád nekem, hogy mégis, hogy a francba szeretnél vele talizni?:D
Elutazol hozzá Taiföld-re?:D
Inkább keress egy közelebbi célpontot:D
7/10 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy juthatnék el hozzá. :( De azt mondta, jövőre európába akar utazni, talán akkor.
2009. nov. 19. 23:31
8/10 anonim válasza:
Ezt nem hiszem el komolyan eltaláltam hogy thai? :D zseni vagyok... amúgy azért mondtam, hogy lehet hogy pasi mert az ottani pasik 50%-a csajjá operáltatja magát. szóval vigyázz attól hogy van melle meg hosszú haja még nem jelent semmit :)
9/10 A kérdező kommentje:
Hú az durva. :S Ez most komoly hogy ennyien? De azt biztos látni lehetne rajta, hogy csak műnő, nem?
2009. nov. 19. 23:54
10/10 anonim válasza:
Sehogy. Ismerkedj itt a valóságban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!