Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Telefonos munkakapcsolatból ismerkedés. Hogyan?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Soha nem láttam az illető úriembert, de üzleti ügyben nagyon sokat kell beszélünk telefonon (40-50 perceket is), tegeződünk, e-mailezünk, de mindig csak munkaügyben. Én nagyon kíváncsi vagyok rá, nagyon kellemes hangja van, de nem tudom mit tegyek. Talán én is érdekelném őt, de valahogy nehéz átlépni ezt a határt. Ha nem róla lenne szó, nem is venném jó néven ha elterelné a szót a munkáról. Mit tennétek a helyemben? Folyamatosan kapcsolatban leszünk, ezért óvatosan kezelném a dolgot. Egyelőre nincs rá esély, hogy találkozzunk...2009. nov. 19. 21:34
1/5 anonim válasza:
wiw, myspace, facebook, ilyenek?
2/5 A kérdező kommentje:
Iwiwen, facebookon sajnos nem tudom beazonosítani azok alapján, amit tudok róla, de valószínűleg fenn sincs. :(
2009. nov. 19. 23:01
3/5 anonim válasza:
Egyszer poénosan bedobod, hogy mi lenne ha találkoznátok? Mivel sokat beszéltek, kíváncsi vagy rá és hogy ő hogy van ezzel. Ha nem sikerült sem járatod magad le, mert nem is fogod látni. Ha pedig ki tudod csalni akkor már megoldottad a kérdést :D
Merj lépni! Ha nem lépsz, akkor esélyt sem adsz magadnak.
4/5 A kérdező kommentje:
Á, nem tehetem. Hátha van felesége, meg 3 gyereke. Így elég nehéz, rögtön a közepébe, erre képtelen vagyok. Ráadásul ki tudja, mikor kell mégis találkoznunk, nem is beszélve arról, hogy még évekig legalább heti szinten kapcsolatba kell lennünk. Nem akarom kellemetlenül érezni magam emiatt. Nincs az a kedves hang, ami miatt bevállal az ember ilyet. Inkább olyasmire gondoltam, hogy mi az, amivel el tudnám terelni a témát a munkáról, vagy oldani tudnám ezt a munkára irányuló, egyébként intenzív párbeszédet.
2009. nov. 21. 18:51
5/5 anonim válasza:
akarod hogy a hang a tarkódon borzolja fel a szőrt a leheletével vagy sem?
ha nem nyomd meg az 1-es gombot
ha igen akkor az előttem íróra hivatkozva TEGYÉL valamit mivel Ő ezek szerint nem fog,vagy nem akar, mert lehet hogy van férjed vagy 3 gyereked és nem akar a közepébe vágni.
Érted mit írok , cselekedj hisz csak egyszer élszzzzzz
sok sikert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!