Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek ezt vehetem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ezt vehetem jelnek hogy én is tetszem neki?

Figyelt kérdés

Múlt héten elhívtam egy lányt "beszélgetni, beülni valahova" bele is ment, de másnap lemondta ,hogy ő az egyetlen lány úgyhogy az apukája nem örülne neki ha találkoznánk, de most jön a lényeg (azóta is ezek a szavak jának a fejemben) azt is mondta hogy: "majd később térjünk vissza erre!" Szerintetek direkt utalt arra hogy neki is tetszem csak még puhítani kell apukáját? Vagy véletlen volt? Esetleg kitalált ok hogy mi miatt nem tud eljönni?

Köszi a válaszokat!

2013. nov. 22. 22:39
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Lerázott csak. Ne agyalj, még fájni fog a helye.
2013. nov. 22. 22:40
 2/11 anonim ***** válasza:
Ha legközelebb elhívod, de akkor is lemondja, akkor szerintem esélyes, hogy csak szívat, vagy annyira sötét, hogy nem tudja, hogy pofátlanság játszadozni.
2013. nov. 22. 22:41
 3/11 A kérdező kommentje:

Van benne ráció, de apa is azt mondja állandóan:

Ha a lányom felnő akkor baseball ütővel fogom várni a fiúkat. Ez persze vicc de érződik rajta hogy nagyon nehéz elfogadni hogy a kisleány már felnőtt és randizik, főleg a mostani fiúktól van alapja hogy féltik az apák a lányukat. (Persze sok kivétel akad)

2013. nov. 22. 22:47
 4/11 A kérdező kommentje:
Jöhetnek még válaszok! Ti mit gondoltok róla a lány 15éves.
2013. nov. 22. 22:48
 5/11 Bartimues válasza:
És a te korod ? Ráadásul itt sok minden közre játszik pl a lány személyisége is....És ne legyél elfogult akkor amikor le írod magadnak a természetét mert nagyot koppanhatsz ;)
2013. nov. 23. 10:41
 6/11 A kérdező kommentje:
17 vagyok
2013. nov. 23. 11:34
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Hívd el még egyszer, és ahogy egy előző hozzászóló is mondta, ha megint leráz, akkor érdemes elgondolkodni, hogy ez miért van, sőt meg is kérdezheted finoman tőle, hogy ez csak egy lerázás-e vagy tényleg nem ér rá. Mert akkor is benne lehet a pakliban, hogy találkozna ő veled, ha tudna. Tehát érdemes nyíltnak lenni, rákérdezni.
2013. nov. 23. 14:42
 8/11 anonim ***** válasza:

Ha leakart volna rázni akkor nem mondta volna azt, hogy: "majd később térjünk vissza erre!"

Úgyhogy szerintem van esélyed!:D

14/L

2013. nov. 24. 16:03
 9/11 anonim ***** válasza:
Hívd el mégegyszer pár nap múlva, ajánlj fel két különböző napot is, ha egyik se jó neki, vagy apuját nem tudta megpuhítani, felejtsd el, jobb ezeket hamar lezárni mert később csak nehezebb lesz...
2013. nov. 24. 18:28
 10/11 anonim ***** válasza:
egy kedves lánybarátom volt hasonló helyzetben egy fiúval és a srác azt mondta hogy beszél a csaj apjával ha csak emiatt nem találkozhatnak. szerintem tökös.
2013. dec. 2. 18:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!