Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Honnan vehetem észre hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan vehetem észre hogy tetszem egy fiúnak?

Figyelt kérdés
Az osztályból tetszik egy srác.Órán mindig engem néz én meg őt.Nem tudom hogy mit csináljak menjek oda hozzá vagy nem??Vagy várjak hogy ő jöjjön hozzám??
2009. máj. 31. 18:50
 1/5 anonim ***** válasza:

órán inkább figyeljél, mert nem csak hülyeségeket mondanak ott:) am igen teccel neki, bár ez sok mindentől függ...lehet nemtéged néz csak úgytűnik neked, amúgy meg várd meg amíg ő lép, az ügy érdekében annyit megpróbálhatsz többet legyél a közelében

17f

2009. máj. 31. 18:56
 2/5 anonim ***** válasza:

Szerintem nyithatsz te.Lehet,hogy a srác félénk,csöndes.

Ha,neked is bejön(ahogy írtad),akkor keresd a társaságát.

Sok sikert!

16F

2009. máj. 31. 19:01
 3/5 anonim ***** válasza:

Szerintem válaszd az arany közép utat:D

Legyél mindig csini meg minden,és mosolyog sokat.Nézz rá,ha észreveszi és ő is rád nézz,gyorsan pillants el,aztán megint rá és egy mosoly:D Tuti nyerő lesz!!!

Sok sikert!

14/L

2009. máj. 31. 19:16
 4/5 A kérdező kommentje:
Kössszziii :):):)
2009. jún. 1. 10:50
 5/5 anonim válasza:

Hát énis igy vagyok az egésszel csak annyi hogy nekem pont teccik xD :D és engem is folyton néz e nem tom h miért teccem neki vagy nem?:S Lécci segitsetek nekem is :)

amugy ahogy mindenki mondja : folyton néz téged,mosolyog ..:)

13/L

2010. máj. 10. 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!