Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk/lanyok! Nektek milyen az idealotok? Kulso-belso is erdekel: )
külső: legyen magas, vékony, szálkás/sportos testalkatú, sötét hajú és fontos, hogy felkeltse az érdeklődésemet a külsejében valami (lehet a szem, mosoly, mozgás, stb.)
belső: szavahihető, megbízható, őszinte, nem gerinctelen, legyen kissé nyers, fanyar humora, mindig figyeljen rám, legyen udvarias, ne ismételgesse egy nap százszor, hogy szép vagyok és szeret, de éreztesse velem, hogy bolondul értem:D, érdeklődjön irántam és ne értsen velem egyet mindenben, amit nem úgy gondol, ahogy én=ne bólogasson mindenre, ne legyen papucs, védjen meg, ha arról van szó, intelligencia is elengedhetetlen
22-24 év között
Külső: Legyen legalább egy 170 centi magas, testalkatra legyen izmos, de ne vigye túlzásba, csak szeretem, ha egy férfi erős és tisztában is van ezzel. Legyen egy kis arcszőrzete, de azért a szélben lobogó szakállat hanyagolhatjuk. Hajszínre inkább a barna, fekete vagy ősz hajú férfiakat kedvelem, szemre pedig a barna a gyengém. A kellő helyeken legyen kicsit szőrös.
Belső: Legyen intelligens, jó humorú, érdeklődjön hasonló dolgok iránt, mint én. Szeresse a szexet, de ne ekörül forogjon az élete. Akarjon új dolgokat kipróbálni, de ha valamire nem vagyok vevő, ne erőltesse. Legyen türelmes velem, de ha valamiben nem ért egyet, mondja meg. Stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!