Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Leráztam egy lányt a kis...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leráztam egy lányt a kis péniszem miatt. Úgy gondolom jót tettem neki. Szerintetek?

Figyelt kérdés

Van egy lány, beleszerettem. A probléma ott van, hogy nagyon kicsi és vékony a péniszem. 13 centi rövid és 3,5 centi vékony.

Volt még 2 éve egy barátnőm pár hónapig de amikor kiderült hogy megcsalt két pasival én csúnyán szakítottam vele. A bosszúja az volt hogy beszámolt mindenkinek arról hogy milyen kicsi van nekem. Még gúnynevet is adtak a barátnőivel, azt hogy "nudli". Addig terjesztették amíg már a fél város így hívott és minden csaj messziről elkerült.

Ez a mostani lány nem ismeri a történetet, pár hónapja költöztek ide. Úgy éreztem hogy meg kell kímélnem ettől az egésztől meg a csalódástól. Ha szeretkezésre kerülne a sor, félek tőle hogy az ő önbizalma fog csorbát szenvedni. Ezt pedig semmiképpen nem szeretném, amúgy is gyengébb típusú lány, könnyen zavarba jön, hamar elsírja magát.

Mivel én nem merek senkit elhívni randira, ezért úgy alakult hogy nagy meglepődésemre ő hívott el engem. De azt mondtam neki, hogy én nem szeretnék randizni, most nem keresek barátnőt. Nem akadt ki, nagyjából úgy mondtam neki mint amikor a lányok azt mondják a pasiknak hogy "van barátom". De mindezt kedvesen és jófejen adtam elő.

Belül nagyon mar a dolog. Van egy külföldön "táncolányként" dolgozó lány haverom. Gondoltam ő sok szerszámot látott már és megkérdeztem az őszinte véleményét. Azt mondta ő is, hogy nem sokat érzett belőle de majd biztos találok lányt aki elfogadja. Meg azt is mondta hogy próbálkozzak análba a csajoknál úgy jobban lehet érezni ilyen kicsit. Jó tanács mi?

Tudom, hogy azt fogja mindenki, neki kellett volna eldönteni hogy megfelelek e neki, de olyan rendes-jó csaj, hogy nem akartam örök rossz szexre kárhoztatni. Megérdemli a testi boldogságot!

21/F

2013. nov. 21. 16:18
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

szerintem olvasd át a káma szutrát.

abban felsorolnak 3 férfi méretet és 3 nőit.

a kisfarkú férfi megfelelője a nyúl nunival rendelkező nő.

nekik éppenhogycsak jó az átlagos farok a nagy be sem megy nekik,a legideálisabb náluk kb a te méreted.

csak ugye ez akkor derül ki,hogy milyen,ha benyomod neki,addig nem.

és lehetnél önző is,miért is ne?

ebben a helyzetben,ilyen bélyeggel nincsen veszteni valód.

gondolj magadra és arra,hogy neked legyen jó.

2013. nov. 24. 02:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!