Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi esélyünk van, hogy összejöjjünk? Akarhat egyáltalán valamit a srác?
Egy buliban ismerkedtünk meg múlt hétvégén egy közös barátunk által, elsőre megtetszettünk egymásnak, táncoltunk, meghívott egy italra, csókolóztunk is. Másnap felvett msn-re, azóta minden nap rámír, myvipen kommentárokat írt a képeimhez, nagyon aranyos. A gond az, hogy másik városban tanul, 40 km-re lakunk egymástól és szerintem ő is tudja, hogy nehezen tudnánk megoldani a találkozást, és lassan 1 hét telt el a megismerkedésünk óta, de nem is kért randit, ami számomra kissé furcsa. Szerintetek akarhat még valamit folytatásképp, vagy csak simán tartani akarja a kapcsolatot, mint "barátok"? A buliban készült közös képünk, kinnvan msn-jén, állandóan szíveket küld, de ez furcsa, hogy nem hívott még randira. Mit gondoltok erről?
Ő 18/F, én 18/L
Lépj te! Szerintem az msn-el stb. már megpróbálta tudtodra adni a szándékait és most tőled vár valamilyen megerősítésre! Ha mindketten csak vártok a másikra akkor semmi sem lesz belőle!
22/F
"3 átszállással lehet csak az egyikünk lakóhelyéről a másikéra eljutni"
Ha már ezen elakadtok, akkor értelmetlen a dolog.
Egyébként a férfinak kell kezdeményeznie.
Én egy rendes nőért kib***nám a tetves pc-met az ablakon, nemhogy még msn-en irocskáljak vele az időm nagy részében.
Tudom, nem lehet kikerülni a digitális technikát, de 40 km nem olyan nagy táv, hogy ne lehetne áthidalni. Érdemes próbálkozni, nem kell kapkodni. Ha akar, akkor úgyis el fog hívni valahova. Mindenre van kifogás és megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!