Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A Barátnömmel 1 éve vagyunk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A Barátnömmel 1 éve vagyunk eggyüt de ez az utolsó esélyünk mit tegyek? :S (lent)

Figyelt kérdés
Nagyon szeretem őt pont 1 éve vagyunk eggyüt de nagyon sokszor vitatkoztunk hülyeségeken ezért megromlott a kapcsolat...én még mindig nagyon szeretem és azt mondta próbáljuk meg még1szer ezért talizunk pár nap múlva... mit tegyek h vissza szerezzem?:S
2010. júl. 26. 21:44
 1/6 anonim ***** válasza:
34%
Honnan tudjuk??? Te tudod mi a rossza kapcsolatotokban és nem mi!
2010. júl. 26. 21:46
 2/6 anonim ***** válasza:
Teneked kell tudnod, hogy Mit szeret stb. Meg, hogy mi a rossz a kapcsolatotokba. Mi ebben nem tudunk segíteni mert semmit nem tudunk...
2010. júl. 26. 21:46
 3/6 A kérdező kommentje:
tanácsot azért lehet adni nem? -.-.... amúgy meg a hülyeségen való veszekedések...meg elöttem nem nagyon volt barátja...am én 18/F ő 17
2010. júl. 26. 21:47
 4/6 anonim ***** válasza:
gyerekesek vagytok. ket infantilis tini, akik ostobasagokon veszekednek. amig ezen nem leptek tul, nem csak egyutt, massal sem lesz normalis kapcsolatotok.
2010. júl. 26. 21:52
 5/6 anonim ***** válasza:

hát akkor változtass, és Ő is.

Ne veszekedjetek hülyeségeken.. Ha szeretitek egymást akkor nincs értelme ilyenekkel tönkre tenni.

Vigyetek bele változást, hogy ne legyen egyhangú a kapcsolat. De ha már többször újra kezdtétek akkor már nem nagyon van értelme még egyszer.. Ami nem megy nem lehet erőltetni.

De remélem sikerült segítenem :-)

Azért sok sikert!

2010. júl. 26. 21:52
 6/6 anonim ***** válasza:
Vegyél neki rózsát, főzz vacsit. Aztán az se árt ha alaposan átbeszélitek a dolgokat. Kinek mi a problémája, min kellene változtatni, ilyenek. Adjatok magatoknak pár hónapot, és ha addig se tudtok megváltozni, és marad ez a vita, szakítás, összejövés dolog, akkor teljesen felesleges folytatni. Ha csak vita van, mindenkinek rossz. Mással meg lehet jó lenne, neked is, neki is. Amúgy min vitáztok annyit?
2010. júl. 26. 22:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!