Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk titeket zavar ha a barátnőtök kevesebbet bókol nektek mint ti neki?
nemrég jöttem össze egy sráccal,nagyon sokat bókol nekem ,én is szoktam neki csak ritkábban.
fiúk titeket ez zavarna?
vagy szeretitek ha naponta többször bókolnak nektek?
Szerintem egy fiú alapból többet bókol a lánynak mint a lány a fiúnak. Mert pl. mikor mondja nekem a barátom h. gyönyörű vagyok, akkor én nem mondhatom hogy te is...vagy legalábbis olyan hülyén jönne ki vagy nem tudom...
persze egy lány is tud bókolni meg minden...de szerintem egy fiú többet szokott
Az a lényeg, hogy azért néha meg kell dícsérni őket is. A barátom egyszer előadta, hogy mennyit bókol és meg még arra sem vagyok képes, hogy néha én hívjam fel vagy néha megdícsérhetném ezért-azért.
Elgondolkoztam rajta és tényleg soha nem mondtam semmi szépet, jót, mert én azt hittem ez adja magát. Azóta ha tényleg teszik az ige megdicsérem és én is fel veszem a telefont.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!