Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet megismerkedni a lányokkal?
Figyelt kérdés
Muszáj voltam ilyen címet adni a kérdésnek, bővebben kicsit arról lenne szó, hogy ugye ennek az egyik legjobb módszere az, ha az ember eljár szórakozni. Én el is járok. Jóképű vagyok (nem nagyképűségből, de mindegy, ezért most úgyis legalább 15 savazó komment fog jönni, ezt főleg mások mondták, de a lényeg, hogy kellő önbizalmam azért van), van humorérzékem, és mondjuk a legjobb, simán el tudok beszélgetni lányokkal, akár komolyabb dolgokról is, szóval ezek a szociális tevékenységek mennek. Mégis ezekben a bulikban (egyetemi bulik főleg) azt vettem észre, hogy a legtöbb lány kicsit se érdeklődő. Úgy nagy általánosságban. Nyilván ízlés kérdése is, hogy most bejön-e az ember az ellenkező nemnek, vagy sem. Csak kíváncsi vagyok arra, ki mit gondol arról, hogy az ilyen helyzetekben (bulikban) mennyire igaz az, hogy a lányok (és természetesen biztos igaz ez fiúkra is) kb. leszarják az embert, hiszen úgyis van még másik 500 random srác a terepen, minek kéne most leállni pont eggyel.
Ja, hát végülis tökre ismersz, meg minden, biztos igazad van.
2013. nov. 14. 21:36
2/9 anonim válasza:
Ha 500 random srác ugyanúgy b.a.sz.i.k csinálni valamit, akkor a csaj ugyanúgy 0-nál tart.
Szóval fogd meg a tököd, legyél szexuális és "dugd" meg a csajt. Vállald már fel, hogy férfi vagy. Neked van fa_rkad, ami kell a lánynak. Te szexuális lény vagy...
Szóval, ha nem vagy ilyen, fogj meg 1 kalapácsot és a pö_csödet tedd fel az asztalra és vágj rá párszor. :)
2013. nov. 14. 21:37
3/9 A kérdező kommentje:
Én olyan vagyok. És az esetek nagy többségében elutasítóak, de a vicces, hogy a többi sráccal is. Ezért gondoltam, hogy baromi jól esik nekik, mikor x fiú udvarol, és rohadtul nem kötelező egyikkel se csinálniuk semmit.
2013. nov. 14. 21:39
4/9 anonim válasza:
Azért nem kezdenek veletek semmit, mert mindannyian elbuktok a női teszteken...
2013. nov. 14. 21:41
5/9 A kérdező kommentje:
Bővebben? :)
2013. nov. 14. 21:44
6/9 JohnTitor válasza:
Buliba kapd elő a legújabb Ájfont, ha piát veszel a pultnál húsz ezressel fizess.
Nem árt még, ha a buliba legalább 10 millió forint értékű autóval érkezel, persze hozzá illő ruhába, megspékelve pár aranyékszerrel.
Ezek után nem kell mást tenned, csak figyelmen kívül hagyni az összes csajt.
Garantálom neked, hogy 5 perc után annyian fognak rád mozdulni, hogy nem győződ majd őket levakarni magadról
2013. nov. 14. 21:46
7/9 A kérdező kommentje:
Ez jó szűrési módszer arra, hogy megtaláljam azokat, akiket keresek igazából, mert rohadtul nem ilyen lányokra vágyom.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!