Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Házi nyúlra nem lövünk" Belemenjek?
jaaaaajj neee...
ha nem vagy a párhetes kapcsik híve ne menj bele!
többes tapasztalat:S
Nem értem...
A házi nyúlra nem lövünk, az mást jelent, mint amit a magyarázatban kérdezel.
Nem fog megunni. Tapasztalat. Az persze megint más kérdés, ha esetleg különmentek, egymást kell kerülgetni...
22:20
Monjduk ez utolso ev, jön egyetem ott valszeg szetmegyunk, ha mindketten felkerülünk pestre is elvileg szakítunk, hogy hagyjuk egymást kiélni az életben... O.o De ez más...
Annak idején másfél évig voltam együtt egy osztálytársammal, és nem volt belőle gond.
Ami történhet veletek, hogy (ahogy azt már előttem is írták) ha szakítotok, kerülgetnetek kell majd egymást, és ha összevesztek, mindenki tudni fog róla, mert látszik majd abból, ahogy viselkedtek, pl. egyik nam nem mész át a termükbe, meg ilyenek. Számolj azzal, hogy ilyenkor sokan akarnak majd segíteni a kibékülésben, és lehet, hogy akaratlanul is több kárt okoznak, mint hasznot. Meg a pletykákkal is jó vigyázni.
Utolsónak: Én 165 cm vagyok, és fél éve volt egy barátom, aki kereken 2 méter volt. Viccesen néztünk ki egymás mellett, de számunkra sosem volt zavaró a magasságkülönbség. Ha épp nem volt a közelben pad, amire felállhattam, lehajolt hozzám. xD
Én egy osztályba jártam a barátnőmmel két évig, most egyetemista vagyok Bp-n, összeköltöztünk, de nem unjuk egymást. Szóval hülyeség ez a megunás. Akkor szerinted mi van a házasokkal? :D
Osztálytársnak lenni problémásabb kicsit, de így, hogy nem is jártok 1 osztályba, szerintem ne parázz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!