Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőmet el vinném a SParba?
Figyelt kérdés
elsö rnadi lessz és gondoltam el viszem őt vásárolni, ami tetszim neki meg veszem. szerintetek?2013. nov. 13. 19:38
11/37 anonim válasza:
A Lidl-ben holnap akcióváltás van!
12/37 anonim válasza:
OK, most már verem a fejem a falba...
Könyörgöm, mondd, hogy csak hülyére veszed a népet! :D
13/37 A kérdező kommentje:
miér veném hüjére?? csqk a barátnömnek akarok jot...
2013. nov. 13. 19:49
15/37 A kérdező kommentje:
nem trollkodok.... baRÁTNŐMET akarom meg lepni
2013. nov. 13. 19:50
16/37 A kérdező kommentje:
én valami kis szájfényre gondoltam vagy körömlakkra.. bárr ere a dm is jo nme???
2013. nov. 13. 19:51
18/37 zgyzgy válasza:
Bauhaus? Intelligens vécé és bidé. 14 tárolható beállítás.
20/37 anonim válasza:
Inkább menj be egyedül a DM-be és vegyél neki egy szájfényt, de ne vidd magaddal :D
Ja és nehogy az legyen a következő hozzászólásod, hogy akkor kint hagyod addig a parkolóba vagy az üzlet előtt :D Ennyire nem lehetsz béna :D ...
Menjetek sétálni (bár most már hűvösebb van). Akkor üljetek be egy kávéra valahova és beszélgessetek :D
Szegény lány :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!