Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol tudnak keresztény fiatalok komoly kapcsolatot keresni?
Huuu de sok értelmes válasz van ami nem is válasz aa kérdezö kérdésére...
A kérdező szintén vallásos párt szeretne magának, szóval a megtérités szóba sem jön.
Kérdező! Szerintem járj el ilyen keresztény programokra, néha lehet is hallani direkt ilyen rendezvényekröl ahol fiatal keresztények ismerkedhetnek.
Amúgy gyakorlatilag akárhol, de mint említettem, a mélyen vallásosak (felteszem te is ilyen vagy kérdező mert eleve vallásos jelzővel jellemezted magad) folyamat meg akarják téríteni az embert.
Ha a vallásbeli nézeteidet meg tudod tartani magadnak, illetőleg féken tudod tartani a vallásos ömlengést( nem tudok jobb megfogalmazást rá) akkor tudsz akárkivel komoly kapcsolatot keresni.
11-es.
Figy. De pontosan, hogy térítés megy, mert szinte másról se fog beszélni, ezt tapasztalatból tudom, mert ez tölti ki az életének egy meghatározó részét. Csak sajnos a többségnek a keresztény erkölcsöknél meg a templomba járásnál nem ér véget a dolog.
Kedves kérdező.
A lényeget lehagytam.
Az te tudod felmérni, hogy mennyire vagy vallásos, és hogyan értelmezed a kereszténységet.
Felekezeti feltételként kezeled, megvan nálad az egészséges határ a világi/keresztényi lét között,
vagy teljesen vallásos vagy, aki tartja az egyházi ünnepeket, közösségekbe vágyik, vasárnap templomban van stb...
Ha kifejezetten vallásos embert keresel, akkor a templomok hirdető tábláin vannak gyülekezeti rendezvényekről
szóló kiirások, nagyon közösségi rendezvények, sőt éves találkozók is. Tonnaszám találsz olyan rendezvényt/közösséget, ahol hasonló gondolkodású emberek találkoznak.
Ha az egészséges egyensúlyra vágysz akkor elég nehéz a dolgod :) Egy szórakozó helyen szerintem kisebb az esélyed ilyen embert találni, persze koránt sem lehetetlen, de akkor sokat kell kimozdulni. :)
Talán kulturális események azok, ahol nagyobb eséllyel találsz hozzád hasonló párt.
A saját gondolkodásodnak megfelelő közösségeket kell felkeresned, és a zesélyeid drasztikusan megnőnek.
Egyáltalán nem kevés a masszivan vallásosok száma, egy-egy országos rendezvényen igen combos a létszám.
Ilyen a márianosztrai, vagy a nagymarosi találkozó.
Lesd meg a KIM kiirásait (Kat. Ifj. Mozgalom) ott biztosan mindent megtalálsz.
Dowd, ha nem szereted az ilyen embereket és gyülekezeteket, honnan vágod ennyire a témát?
Csak érdekel :)
Hajlamos van "bűnbe esni", te magad írtad, akkor meg nem rohadtul mind1, hol keresel kapcsolatot?
Ugyanott, mint a többi fiatal, akik ugyanolyan romlottak, mint te, de marhára nehéz kérdés.
Annyira vagy vallásos, hogy hiszel Isten létezésében, a tanait pont lesz.arod, mert akkor nem vétkeztél volna, néha elmész templomba, mert ott jó hűvös van nyáron és kb ennyi, szóval nyugodtan menjél csak emberek közé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!